Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahhaa hatip hiç övmedim. Adam dümdüz bir yönetici. Geçen açıkladı zaten kendi başıla gidip cuesta almadım dedi. Niye hala cuestayı hatipoğlu almış gibi konuşuluyor. Scout ekibi ve teknik heyet onay vermiş kabahat yönetici de mi?
Bak ısrarla altı boş konuşuyorsun.

Sana scout ekibi veya teknik heyet diyorki git Danso, Pavlovic veya Skriniar al. Sen hiçbirini alamıyorsun.

Son 5 gün kalıyor, bir menajer diyorki Cuesta ayırlmaya müsait durumda. Burada neyin scout raporundan bahsediyorsun, adam listede yok. Teknik heyet de stopersiz kalmamak için okay diyor ki ona rağmen hatalılar.

İlk 3ü alamadığı için suçlu değil de son gün sokulmaya çalışılanı aldı diye suçsuz diyorsun şu senaryoya, akıl var mantık var.

Hatip’in işi oyuncuları ederinin aşağısına ikna etmek, en öndekileri ikna edemediği ve ederi olmayan adama yüksek para verildiği an hatalıdır ve başarısızdır. Hatta öteye gideyim kulübe 5 kuruş fayda sağlamamış üstüne onun yüzünden geçen sene en az 50 milyon euro girmiştir.

Sinan’ın son dönemdeki nadir doğru söylemlerinden biri:

Sara’ya sorsan hayali Hakan olmaktır.

Yine nerden hortladı bilmiyorum da makul maliyete geldiği an Hakan formayı giyer, bunu da en çok Okan ister.

İsterseniz sabahlara kadar boklayın.
Makul maliyete herkes ok der zaten adamlar 20m+ istiyor

Hakan bize cuk olur. Bazen Sara'yı keser bazen Lemina'yı. Torreira ile kadroya ilk yazılan adam olur. Bence uzatmadan masaya net 15-20'leri koyup işin kaynamasını beklemek lazım. Kaan 5. os olur. Yeter bize

Bak ısrarla altı boş konuşuyorsun.

Sana scout ekibi veya teknik heyet diyorki git Danso, Pavlovic veya Skriniar al. Sen hiçbirini alamıyorsun.

Son 5 gün kalıyor, bir menajer diyorki Cuesta ayırlmaya müsait durumda. Burada neyin scout raporundan bahsediyorsun, adam listede yok. Teknik heyet de stopersiz kalmamak için okay diyor ki ona rağmen hatalılar.

İlk 3ü alamadığı için suçlu değil de son gün sokulmaya çalışılanı aldı diye suçsuz diyorsun şu senaryoya, akıl var mantık var.

Hatip’in işi oyuncuları ederinin aşağısına ikna etmek, en öndekileri ikna edemediği ve ederi olmayan adama yüksek para verildiği an hatalıdır ve başarısızdır. Hatta öteye gideyim kulübe 5 kuruş fayda sağlamamış üstüne onun yüzünden geçen sene en az 50 milyon euro girmiştir.
Hikaye senin anlattığın gibi anlatılmıyor. Scout ekibi ve hoca çıksın cueste menejer önerisi desin. Ya da saydığın 3 adam dışında 8-10m euroluk adamlar da listeye yazdınlar. İlla 20m euroluk stoper mi olacak istedikleri

gittim geldim Duran transferi hala iptal olmamış

fb şampiyon olur

Hikaye senin anlattığın gibi anlatılmıyor. Scout ekibi ve hoca çıksın cueste menejer önerisi desin. Ya da saydığın 3 adam dışında 8-10m euroluk adamlar da listeye yazdınlar. İlla 20m euroluk stoper mi olacak istedikleri
Skriniar’ın bize maliyeti total 3 m euro olacaktı, idare ederdi yani. 1 ay görüşüp bitiremediler.

Hatip kendi açıkladı menajer önerisi olduğunu zaten.

Jelert de başarısızlık Sara da başarısızlık ikisinin önünde 3 adam vardı benzer maliyetlerle. Değerlendirme kıstası bu Hatip gibi adamlar için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt