Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duranı videoda izledigim kadarıyla vucut ve ayak dengesi zayıf

ahmet kutucu gibi topcu

ligin içinden geçer 21 yaşında osimhen herif

geçmiş olsun

hele buradakiler okadar bokladı ki kötü çıkma ihtimali kalmadı

adamı zorla kulup efsanesi yapacaksınız ne yazık ki

benim gibiler olmasa ne olurdu sizin haliniz bilmiyorum

ligin içinden geçer 21 yaşında osimhen herif

geçmiş olsun

hele buradakiler okadar bokladı ki kötü çıkma ihtimali kalmadı

adamı zorla kulup efsanesi yapacaksınız ne yazık ki

benim gibiler olmasa ne olurdu sizin haliniz bilmiyorum
nere osimhen reis herif koşamıyor bile ayakları gotune degiyor

önce şunu netleyelim afrika kupasına giden topçu final oynasa takımı dahi 1 maç kaçırıyor
2 lig maçı 1 ş.ligi maçını kaçırıyor. Şampiyon olan adamı 3 gün sonra getirip ş.ligi maçına sokamazsın izin süresi var.

İlk maç 21.12.2025
Final maçı 18.01.2026

Ş.ligi 7. Hafta 7 20-21 Ocak 2026

Buna göre, Trendyol Süper Lig 8, 9, 10, 11 Ağustos 2025 tarihlerinde başlayacak ve ligin ilk yarısı 19, 20, 21, 22 Aralık 2025 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalar ile sona erecek. İkinci yarı 16, 17, 18, 19 Ocak 2026 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak ve sezon 17 Mayıs 2026 tarihinde sona erecek.
Ekran Resmi 2025-06-28 19.17.51.webp

Bonus ise asıl sıkıntı şu :

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Serge Aurier milli takımdaki son maçı sonrası sakatlandı. Sarı-kırmızılardan yapılan açıklamada futbolcuda zorlanma ve kanama tespit edildiği tedavisine başlandığı duyuruldu.​

Fina maçında en önemli oyuncun 1 ay sakatlanır bak bakalım kaç maç kaçırıyorlar.

O nedenle her daim risk var riski minimuma indirmek gerekiyor.

2 oyuncu yeter 3. gerekli değil.

Bazı yorumlara bakıyorum da millet sanki aileye damat alır gibi futbolcu analizi yapıyor. Bence biz şu karekter mevzusunu fazla abartiyoruz. Sahada topunu oynasın, faydalı olsun yeterli işte.

Ailesaray falan diyoruz da takimda Icardi‘yi seven kaç kişi vardır aktif ? Bir elin parmağını geçmez…

Yonetici stopere oyuncu onerisinde bulun diyor abi. Bunu bal liginde falan ancak gorursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt