- 2 Temmuz 2011
- 138.053
- 58.892
- 5.488
Osi pp ile birlikte mi geliyor şu
Ekli dosyayı görüntüle 292606
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osi pp ile birlikte mi geliyor şu
Ekli dosyayı görüntüle 292606
Mbangula alınıp değerlendirilebilir. 2003 kuralına da uyduğu için kanat işini tamamen kapatabiliriz Barış sonrası içinde. Bizle adı geçiyordu ama bakalım.Weah 14; Mbangula 8 diyorlardı
Dostum tarihler orada 2 lig 1 ş.ligi maçı kaçırıyor.sakatlanırsa şu kadar maç kaçırır olayı ligte yada avrupa kupasında oynayan adam içinde geçerli .Eğer adam sakatlanmazsa afrika kupasına gitse bile maksimum 1 maç kaçırıyor
Yeşil vadi mi burası saldırın galatasarayogullari
İkisi de istediği yere kesebiliyor, hangisi daha iyidir birşey diyemem.
Direkt şutlarda Hakan daha iyi tabii de
Forumda genel bir fb seviciliği mi var bana mı öyle geliyor?Bu maliyetlere duran'ı biz alsak eleştiri yağmuruna tutulurdu yönetim ki burası haklı ancak ugurcan'i fener alır gibi olunca ah bittik vah bittik iyi kaleci aldılar falan diyenler oldu.İsmi bizle anilinca da yok hatip transferi yok çöp yok kovacan.Galatasaray'a karşı pozitif ayrımcılık yapmamız gereken yerde bırakın pozitif ayrımcılığı objektif bile bakamıyoruz.10 senedir şampiyon olamayan küçük takımın bizle yarisabilmesi için (koruma kollama olmadan) kırk fırın ekmek yemesi lazım daha
Yoo ne eleştirilmesi siz muhasebeci misiniz ? Tadını çıkarın derdi herkes
Ki bende öyle düşünüyorum maliyetler beni ilgilendirmez ben taraftar olarak yıldız futbolcu görmek isterim
Cuesta,frankowski,Sallai,Ahmed,Jelert,Jakobs vs.. bunlarda az maliyetli isimler değildi ama sıfır katkı aldık
Muslera'nın veda röportajında diyor herkes İcardi'yi dinliyor diye.Bazı yorumlara bakıyorum da millet sanki aileye damat alır gibi futbolcu analizi yapıyor. Bence biz şu karekter mevzusunu fazla abartiyoruz. Sahada topunu oynasın, faydalı olsun yeterli işte.
Ailesaray falan diyoruz da takimda Icardi‘yi seven kaç kişi vardır aktif ? Bir elin parmağını geçmez…
Çocuk gölü koymuşlar 10 günde aynı gölü oluştururumYeşil vadi mi burası saldırın galatasarayogullari

Bazı yorumlara bakıyorum da millet sanki aileye damat alır gibi futbolcu analizi yapıyor. Bence biz şu karekter mevzusunu fazla abartiyoruz. Sahada topunu oynasın, faydalı olsun yeterli işte.
Ailesaray falan diyoruz da takimda Icardi‘yi seven kaç kişi vardır aktif ? Bir elin parmağını geçmez…
Can Armando Güner gibi nöbet
Sallai ve Jakobs'u listeye dahil edemem ya. Sallai kazma mazma ancak tüm sezon en azından rotasyonda elimizi güçlü kıldı.
Jakobs evet sakatlık yüzünden uzun süre oynayamadı ama ligin başlangıcında ve yine ligin sonunda oynadığı her maçta çok katkı sağladı.
sn. rezan bey basta bikaç mevkii deyip,demeclerinin ilerleyen kısmında her mevkiiye topcu alacagimizi iddia etmis nerdeyse