Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakatlanırsa şu kadar maç kaçırır olayı ligte yada avrupa kupasında oynayan adam içinde geçerli .Eğer adam sakatlanmazsa afrika kupasına gitse bile maksimum 1 maç kaçırıyor
Dostum tarihler orada 2 lig 1 ş.ligi maçı kaçırıyor.
Tff'nin sitesinde verdiği tabloyu verdim.

17. ve 18. haftayı kaçırıyor. Ş.ligi maç tablosu da orada final maçı akşam olacaksa tam 2 yada 3. gün sonra ş.ligi maçı olacak. Finali kazanmış oyuncunun direkt olarak izin süresi var orayı da geçeceksin.
16, 17, 18, 19 Ocak 2026
Ş.ligi maçı olacağı için muhtemelen maçımız ya cumartesi ya pazar olur.

Kupayı kazanan ülkenin oyuncusu da 5-10 gün arası izin vereceksin.

19. hafta maçına da en iyi ihtimalle kupayı aldığı geceden itibaren 6 gün oluyor.
19 hafta bile riskli yani.

Kesin olanlar
2 lig maçı. (17. ve 18. hafta)
1 Ş.ligi (7. hafta)
Muallak olanlar
1 lig maçı (19. hafta )

Ekran Resmi 2025-06-28 19.57.34.webp

Forumda genel bir fb seviciliği mi var bana mı öyle geliyor?Bu maliyetlere duran'ı biz alsak eleştiri yağmuruna tutulurdu yönetim ki burası haklı ancak ugurcan'i fener alır gibi olunca ah bittik vah bittik iyi kaleci aldılar falan diyenler oldu.İsmi bizle anilinca da yok hatip transferi yok çöp yok kovacan.Galatasaray'a karşı pozitif ayrımcılık yapmamız gereken yerde bırakın pozitif ayrımcılığı objektif bile bakamıyoruz.10 senedir şampiyon olamayan küçük takımın bizle yarisabilmesi için (koruma kollama olmadan) kırk fırın ekmek yemesi lazım daha

İkisi de istediği yere kesebiliyor, hangisi daha iyidir birşey diyemem.

Direkt şutlarda Hakan daha iyi tabii de

Hakan da Sara da kavisli ortada çok başarılılar. Biz de epeydir kafa gollerimizi dışardan içeri kavis alarak gelen toplarla bulduk.

Bu yüzden sol çapraz açıdan Sara, sağ çapraz açıdan Hakan kullansın derim.

Forumda genel bir fb seviciliği mi var bana mı öyle geliyor?Bu maliyetlere duran'ı biz alsak eleştiri yağmuruna tutulurdu yönetim ki burası haklı ancak ugurcan'i fener alır gibi olunca ah bittik vah bittik iyi kaleci aldılar falan diyenler oldu.İsmi bizle anilinca da yok hatip transferi yok çöp yok kovacan.Galatasaray'a karşı pozitif ayrımcılık yapmamız gereken yerde bırakın pozitif ayrımcılığı objektif bile bakamıyoruz.10 senedir şampiyon olamayan küçük takımın bizle yarisabilmesi için (koruma kollama olmadan) kırk fırın ekmek yemesi lazım daha

Yoo ne eleştirilmesi siz muhasebeci misiniz ? Tadını çıkarın derdi herkes
Ki bende öyle düşünüyorum maliyetler beni ilgilendirmez ben taraftar olarak yıldız futbolcu görmek isterim
Cuesta,frankowski,Sallai,Ahmed,Jelert,Jakobs vs.. bunlarda az maliyetli isimler değildi ama sıfır katkı aldık

Yoo ne eleştirilmesi siz muhasebeci misiniz ? Tadını çıkarın derdi herkes
Ki bende öyle düşünüyorum maliyetler beni ilgilendirmez ben taraftar olarak yıldız futbolcu görmek isterim
Cuesta,frankowski,Sallai,Ahmed,Jelert,Jakobs vs.. bunlarda az maliyetli isimler değildi ama sıfır katkı aldık

Sallai ve Jakobs'u listeye dahil edemem ya. Sallai kazma mazma ancak tüm sezon en azından rotasyonda elimizi güçlü kıldı.

Jakobs evet sakatlık yüzünden uzun süre oynayamadı ama ligin başlangıcında ve yine ligin sonunda oynadığı her maçta çok katkı sağladı.

Bazı yorumlara bakıyorum da millet sanki aileye damat alır gibi futbolcu analizi yapıyor. Bence biz şu karekter mevzusunu fazla abartiyoruz. Sahada topunu oynasın, faydalı olsun yeterli işte.

Ailesaray falan diyoruz da takimda Icardi‘yi seven kaç kişi vardır aktif ? Bir elin parmağını geçmez…
Muslera'nın veda röportajında diyor herkes İcardi'yi dinliyor diye.

Ek olarak 20 ocak 1 mart arasında. (Afrika kupası bittiği için söylüyorum)

6 tane lig maçı var.
Bununla birlikte ş.ligi grup maçlarından 2 tane var.
Olası bir play off durumunda 2 çok zorlu maç bekliyor.

Yani en kötü durum senaryosunda

40 günde 10 maç 4 günde 1 maç oynayacak takım. Bunlardan 2 tanesinde yukarıda yaptığım hesaba göre afrikalı oyuncular oynamayacak.
Demek oluyor ki 28 ocak 1 mart arası 8 tane maç var. Olası sakatlıkta bu süreçte parçalanır gidersin.

Özetle işe yarayacak çok oyuncu lazım. O nedenle bir de üzerine afrika kupası gibi neye hizmet ettiği belli olmayan toprak sahada oynanan boş beleş turnuvalara gidecek oyunculardan uzak duralım.

Bazı yorumlara bakıyorum da millet sanki aileye damat alır gibi futbolcu analizi yapıyor. Bence biz şu karekter mevzusunu fazla abartiyoruz. Sahada topunu oynasın, faydalı olsun yeterli işte.

Ailesaray falan diyoruz da takimda Icardi‘yi seven kaç kişi vardır aktif ? Bir elin parmağını geçmez…

Son cümleye kadar sana katılıyordum renktaş. Ancak "lider" oyuncusunun dinlenilmediği, sevilmediği bir takımdan cacık olmaz.

Muslera, Mertens, İcardi.

Bu 3'ü çok önemli adamdı. 2'si gitti İcardi kaldı. Ancak şimdi yanına Torreira ve Sanchez dahil olacak. Transfer olursa net Hakan Ç de buraya gelir.

Zira Muslera'nın veda röportajını izlersen İcardi'nin takım üzerindeki etkisini de görebilirsin.

Can Armando Güner gibi nöbet

şu genci görünce forumda yaptığım bir totem aklıma geldi

zamanında bir genç almıştık

çocuğun xde facede gsye küfür ettiği mesajlar ortaya çıktı
azılı fbli çıktı velet

çok gıcık kaptım dedim ulan bu bizde bir tutsa ilk fırsatda fbye kaçar bu, ikinci emre b vakası olur

övdüğüm iki gün yaşamadığı için öve öve bitiremedim çocuğu hiç izlemediğğm halde zaten amatörden gelmişti

sonuç; sanırım bizde 1 dakika bile oynamadan futbolu bıraktı :)

Sallai ve Jakobs'u listeye dahil edemem ya. Sallai kazma mazma ancak tüm sezon en azından rotasyonda elimizi güçlü kıldı.

Jakobs evet sakatlık yüzünden uzun süre oynayamadı ama ligin başlangıcında ve yine ligin sonunda oynadığı her maçta çok katkı sağladı.

Sallai 400 bin Euro maaştan 2.5 milyon Euro almayı hakedecek bir performans vermedi
Jakobs konusunda 7/77 herkes kronik olduğunu biliyordu ve söylüyordu zaten Jakobs seneye de 10 maç oynar 30 maç kaçırır kabullenmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt