- 18 Temmuz 2009
- 81.262
- 227.266
- 5.093
Takım dağıldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen kadar verimli olabilecek 2. Bir isim getirsekte ciddi maliyeti olacaktır. Osimhen transferi gerçekten de kaderimizi belirleyecek.
Ekli dosyayı görüntüle 292331
Branco cöp möptü ama oyuncu ayarliyordu az cok. Bunlar yeniden roggon, muzzi felan diye giderler ahhsjsks
Net patlarız. Osimhen olmazsa 2. Bir forvet ve sağlam bir 10 numara almalıyız ki kafamızı duvarlara vurmayalım.Osimhen'in yarattığı etkiyi başka bir oyuncu daha yaratamaz. Yani Haaland'ı da getirsen yaratamaz, o yüzden bizim başka bir oyun tarzına geçmemiz lazım. Eğer Osimhen olmayacaksa, yeni oyuna göre de forvet transferi yapmamız gerekiyor. Osimhen gibi oynamaya çalışıp başka bir adama bu yükü yükleyemememiz gerekiyor.
Kimi alcazNet patlarız. Osimhen olmazsa 2. Bir forvet ve sağlam bir 10 numara almalıyız ki kafamızı duvarlara vurmayalım.
Bende onu dedim diye yalancı oldum.aha bugün yeniay var,bu yeni başlangıç demek.temmuzun ikinci haftası da dolunay var.bu da sonuç demek.bi işin matematigindan habersiz cahillik böyle bisey oluyo iste
25 degilmiydi
Psv deki Nao Lang 'ın olmasını çok isterdim. O tarz bir oyuncu ileri uçta her yerde oynayabilen hem sokerer hem de asistçiKimi alcaz
Abi onlarda maaş için 10 konuşuluyorHiç kimse tr ye gelmek istemiyor
Şimdi anladınız mı Hakan la İlkay ın önemini
30 m euro ulanPsv deki Nao Lang 'ın olmasını çok isterdim. O tarz bir oyuncu ileri uçta her yerde oynayabilen hem sokerer hem de asistçi