Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.539
- 7.730
- 1.898
Baba Osimhen i alamıyorsan gireceksin bu topa.30 m euro ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba Osimhen i alamıyorsan gireceksin bu topa.30 m euro ulan
Giremeyiz Napoli aldı zatenBaba Osimhen i alamıyorsan gireceksin bu topa.
Kemal mi? P.Enis diyor ismine? Noluyor ya?Tamam Kemal
Sorun şu ki, Osimhen olmazsa 2. Planımız var mı ? Eğer plan İlkay ve Hakan ise net hayal kırıklığıGiremeyiz Napoli aldı zaten
Eski sevgilim mesaj atarsa bakacağım,onu bekliyorum şu an.konsantre olamamharitamı çıkarmadığın içün harita okumayı öğrendim gördüğün gibi
Kızın burcu ve yükseleni ne Sergen?Eski sevgilim mesaj atarsa bakacağım,onu bekliyorum şu an.konsantre olamam
Zaniolo bizde kalmayacak, bosuna umitlenme oyle bir opsiyon yok masada.Morata iyi adam da kendini kanıtlama arzusu olan zaniolo daha büyük silah şu an
Zaniolo kendini Arabistan'da kanitlasinMorata iyi adam da kendini kanıtlama arzusu olan zaniolo daha büyük silah şu an
Ne planı olm Gardi hızlı davrandı da Sane aldık işte. Kuş taşa çarpsın diye bekleyeceğiz yine.Sorun şu ki, Osimhen olmazsa 2. Planımız var mı ? Eğer plan İlkay ve Hakan ise net hayal kırıklığı
Geçen sene bu sezon zaniolonun sezonu dedi herif 3 takım değiştirdi toplam da 13 dk süre bulduZaniolo bizde kalmayacak, bosuna umitlenme oyle bir opsiyon yok masada.
Eski sevgilim mesaj atarsa bakacağım,onu bekliyorum şu an.konsantre olamam
Bizim gurbetcilerden cok haz etmedikleri icin ilk firsatta nefretlerini kusuyorlar iste.Ballack denen hoşaf ne demiş öyle. Sane’nin Galatasaray’a gitmesi kariyeri açısından iyi olmamış filan demiş. Senin ben ejdadını.
GörürüzZaniolo bizde kalmayacak, bosuna umitlenme oyle bir opsiyon yok masada.
Boniface kiralayakNe planı olm Gardi hızlı davrandı da Sane aldık işte. Kuş taşa çarpsın diye bekleyeceğiz yine.
Ne planı olm Gardi hızlı davrandı da Sane aldık işte. Kuş taşa çarpsın diye bekleyeceğiz yine.