Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 1.598
Melih sönmez gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küs müyüzÖyleyse transfer komitesi Osimhen karar verene kadar tatile çıktı diyebilir miyiz ?
12 yabancılı yerde 3 yabancı forveti napıcan kimi oynatıcan kimi yedek oturtucan kimi tribüne göndericen1 ay önce jonathan david, icardi, romulo rotasyonu gayet iyi olur demiştim. Şimdi herkes okey olur herhalde
Küs müyüz
NiakhateKimleri?
Forumdaki derin devlet Alihandro konuştuAdam sana 15 paragraf döşedi küs müyüz diosun
Gücün Sergene mi yetior Sabri
Ortaklarımdan H. motz ve yiğit banlanmışken Serg de mıhlanırsa sana dalacağım![]()
Forumdaki derin devlet Alihandro konuştu
Kovamı da alıp geleyim ağam, suyun biterse ikmal yaparız
Isterim hemenOsimhen olmazsa arkadasini alacagiz gibi gorunuyor Genk'ten. Daha henuz suresi dolmadi, 2 hafta sonra netlesir durumu.
Dün ağbisi olarak paranorm konusunda son kez el uzattım geri çevirdiAdam sana 15 paragraf döşedi küs müyüz diosun
Ortaklarımdan H. motz ve yiğit banlanmışken Serg de mıhlanırsa sana dalacağım![]()
Ben bunu dikerim mı diyorsun üstat??Ben bunun terzisi olurum. Terzi kendi şeyini dikemezmis o yuzden
Benim tenis raketimle dal,tenis topunu da ağzına sokAdam sana 15 paragraf döşedi küs müyüz diosun
Olm ben seni niye manipüle edeyim
Fb alir gider amrabatin yaninda oynatir .d