Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen-Hakan-Kaleci sırayla transfer önem sırası.Hakan'ı almadığın sürece Osi-Sane falan hiç anlamı yok kim pozisyona sokacak Sane'yi falan yada gol atıp maç alacak.Sara paşamızın keyfini bekleyemeyiz.Günay bile götürür kaleyi en azından.

Olm ben seni niye manipüle edeyim

Sen manipüle olacak kadar salak bi adam değilsin ki

Sadece özgürce yaz istedim sen biraz yüzeysel kaldın konuda,dediklerinde daha doğrusu

Sen farkında olmadan da bunu yapıyor olabilirsin, olay beni manipüle etmek ya da etmemek değil. Kaldı ki buna gerek yok yetenekli bir adamsın diyorum.

Geçen ben futbol Bilgini Paraya Dönüştür diye bir konu açtım. Harekete geçmeniz ya da geçtiyseniz de vites yükseltmeniz özelinde bilhassa sen ve birkaç kişiye belki ilham olur diye bir yazı yazdım.

Konu özelinde bilerek yüzeysel kalmak istiyorum çünkü oralar çok sıkıntılı, ritüeller, büyüler vs. Ler.

Hatta orada da dedim, kimseyi evinde rahatsız etmezseniz, sizi de rahatsız etmezler diye.

O konuları paylaşmak güzel ama merakın peşinde derinleşmek seni çıkamayacağın yerlere sürükleyebilir. Burada da yine iyi niyetimle uzak dur diyorum.

Aç bir spor sayfası destekleyelim, ağzın iyi laf yapıyor, muhtemelen yoğun bir akrep enerjin var. Kullan bunu. Satır aralarında sana hep ifade etmeye çalıştım.

Osimhenin niyeti olsa her gün pankart açıldığında kalırdı adam belli ki gelmeyecek tüm fırsatları kaçıracağız gibi duruyor bir an önce kalkalım masadan

Osimhen'de ne vatan sevgisi varmış

Al çocuğu, hanımı, git Antalya'ya yap tatilini, City of God filmi gibi ortamlarda takılıyor kaç haftadır
Antalya'nın anasını ağlatalı 10 seneyi geçti, rezil bir yer artık benim için. Çarşısına bile gitmeyeli yıllar olmuştur, mahalleden dışarıya çıkasım bile gelmiyor. O kadar kötü bir yere döndü güzelim Antalya

Sesko, Arsenal işi olacak galiba. Zaten herkes o forvetlerden birinin transferini bekliyordu Osimhen'in de yolu yakında belli olur.

Sorun şu ki, Osimhen olmazsa 2. Planımız var mı ? Eğer plan İlkay ve Hakan ise net hayal kırıklığı
Plan mı? Yaw 2 senedir ayrılacağı belli olan Muslera'nın bile yerini şu zaman kadar dolduramayan yönetimin ne gibi bir planı olabilir. Daha önceden de yazmıştım, planı olan yönetim lig biter 1 hafta içinde anlaştığı yeni kalecisini açıklardı. Bu yönetimin gerçekten sağlam planlı şekilde bu sene transfer yapıp yapamayacağını burdan anlarsınız zaten diye yazmıştım. Millet şimdi inanmak istedikleri haberlere inanıp umut bağlıyor ama bence boş. Bu transfer döneminden hiç bir beklentim yok benim, geçen seneye göre güç kaybederek sezona başlacağız büyük bir ihtimal, zamanla göreceğiz zaten umarım yanılırım.

Güzel.
Juve da davidi istiyor
Liverpool ekitikeyi
Manutd Gyökeresi

Hadi bakalim Osimhen Al Hilalmi biz mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt