Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran'a 20 diyorsunuz misal, Talisca'ya 15 veriyorlar. Bu adamı nasıl ikna edecekler başka türlü. Senin stoper hattının toplamı kadar maaşı Skiniar'a gömüyorlar, orta sahadaki Fred/Amrabat maaşı bizim orta sahaların toplamından fazladır.

Şu an sövdükleri Nesyri'yi bile yüksek maaş ile haftalarca ikna olsun diye beklediler. Bunların takımı ayrı değerlendirmek lazım. Her ne kadar bizde yüksek ücretler ödüyor olsak da, aynı yolda değiliz.
Olmayalimda zaten febe koçun kulübü olmuştur. Önceden kendilerine cumhuriyet diyenler şimdi bur feodal beyin hükümdarligina girmiştir.Durani 10 maç izleyen arkadaş buna rağmen duranı beğenmedim ilginç

Olmayalimda zaten febe koçun kulübü olmuştur. Önceden kendilerine cumhuriyet diyenler şimdi bur feodal beyin hükümdarligina girmiştir.Durani 10 maç izleyen arkadaş buna rağmen duranı beğenmedim ilginç
Sen sahi izledin mi durani o kadar

Ben sonradan girip oyuna gol attigi icin heyecanlı ve coşkulu bulmuştum ve niye 11 oynamıyor diye sorgulamistim

Skrinarda ve taliscada yanıldın sanki biraz😂

Bundan da pek bisey cikmaz yetenekli olsa da,kulüp fb çünkü
Utanmaz iftiracı herif

Aç oku Skriniar hakkında ne demişim

Talisca ise sırtladı adeta Fb'yi. Talisca olmasa üç hafta önceden şamp olmuştuk herif kaç defa ipten aldı adamları

Edit: Bu arada Skriniar iyi iş yaptı bence Fb'de

Kuaförden duyum almışız bu iş bitmiştir hayırlı olsun.

Bi ara Emre Akbaba'da pompacı haberi veriyordu.

En az 10 15 çeker hakan da eder.Gerci biz aldığımiz için yinede beğenmezsin sen Hakani
Niye Sane gelmesin sorunlu falan diyenlerden miydim ben

Sizin gibi aa sevdiğim takıma geliyosa iyiye yorayım rakibe gidiyosa kötüye yorayım yapamam ki ben

Beynime kan ve oksijen gidiyor yeterince

Utanmaz iftiracı herif

Aç oku Skriniar hakkında ne demişim

Talisca ise sırtladı adeta Fb'yi. Talisca olmasa üç hafta önceden şamp olmuştuk herif kaç defa ipten aldı adamları
Oha hakarete ne gerek var

Skrinari hatırlamiyo olabilirim,çünkü forumda yoktum cezalıydimı ben

sendeki genel hava fb kimi alirsa övüyor iklimi yaratıyor bende

talisca skor olarak taşısa dahi fb oyununa dinamit soktu bence,şampiyonluktan eden o

Niye Sane gelmesin sorunlu falan diyenlerden miydim ben

Sizin gibi aa sevdiğim takıma geliyosa iyiye yorayım rakibe gidiyosa kötüye yorayım yapamam ki ben

Beynime kan ve oksijen gidiyor yeterince
Seni eğer birisiyle karisitrmiyorsam yorumlarında hep bir negatiflik hep bizim topçuları bir kötüleme var.Karistiriyorsam kb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt