- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
8 numaralı forma kendisine yakışacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle dogru bir yorum. Adamlar 10 yilin uzerinde sampiyon olamadi hala bizden fazla transfere para harciyorlar. Biz olsak, kuculmeye giderdik. Bizim takimin kisiye bagli olmasini liseliler istemiyor. Biraz bu yuzden de Erden Timur'u yediler diye dusunuyorum. Adam hem zengin hem de populerdi.Fb taraftarı bile bıraktı bunların muhasebeciliğini biz niye yapıyoruz anlamadım. Para dertleri yok, kulüp Koç'a satıldı gözüyle bakıyorum artık. Osimhen, Lukaku, Lewa, David, Vlahovic ok dese yarın alırlar.
Aldıkları isimleri faydalı olur/olmaz diye değerlendirmeliyiz, maliyet işi baydı.
Konudan bağımsız, Nesrye boşuna sövüyorlar. iyi oyuncu ve iyi bi sezon geçirdi bence.Duran'a 20 diyorsunuz misal, Talisca'ya 15 veriyorlar. Bu adamı nasıl ikna edecekler başka türlü. Senin stoper hattının toplamı kadar maaşı Skiniar'a gömüyorlar, orta sahadaki Fred/Amrabat maaşı bizim orta sahaların toplamından fazladır.
Şu an sövdükleri Nesyri'yi bile yüksek maaş ile haftalarca ikna olsun diye beklediler. Bunların takımı ayrı değerlendirmek lazım. Her ne kadar bizde yüksek ücretler ödüyor olsak da, aynı yolda değiliz.
Petrovic'i bile bilmiyorum, futbolcu cahiliyiz maalesef.Abi siz elin meksika liginde oynayan kaleciyi nerden biliyonuz da hemen alin diyonuz yav. Iddia duskunu olmak lazim mexika ligini takip etmek icin
bazılarının efsanesi yine kestane olmuş
cok sükür belhandacıyız
Seni severim bilirsinAbi sonradan girip gol attığı maçlarda aldığı süreler hep kısıtlı
90 dk oynarken de topla kat ettiğini veya teknik bi özelliğini görmedim ben.zaniolo yüzünden baktığım oldu maclara
Osi fenere gidecek diye uyku uyuyamıyorum. fenerbahce bi oyuncuyu talip olduysa fenerbahce alır dünyanın en büyük spor kulübü hadi git şimdi kendini avut minikOsimhen Fbye giderse gerçekten ciğerime oturur... Araplara gitse daha iyiydi ya... Bazı haberler okuyorum... Osimhen'e senelik 35 milyon euro veriyormuş fb...
Avel ve takım oyununa katkısı sıfır olduğu için sövüyorlarKonudan bağımsız, Nesrye boşuna sövüyorlar. iyi oyuncu ve iyi bi sezon geçirdi bence.
Geneline atarım ve hakli da cikarim.krasic,ayew,slimani ve maximinde olduğu gibiSeni severim bilirsin
Fakat Fb transfer yaptığında bununla ilgili bi yorumunu ciddiye almam zor
Çünkü sırf Fb alıyor diye bok atıyon heriflere
Valla ben ismi cikanlarin cogunu bilmiyorum. Hadi ben eskisi gibi fazla takip etmiyorum eyvallah da. Yani top 5lig+ hollanda belcika falan anlarim da. Hatta brezilyayi bile anlarim ama meksika ligi ne alaka yavPetrovic'i bile bilmiyorum, futbolcu cahiliyiz maalesef.
Bir bildiğimiz var aslanımGeneline atarım ve hakli da cikarim.krasic,ayew,slimani ve maximinde olduğu gibi
Ama buna atmiyorum
Sen fb kimi alsa övüyorsun mu diyeyim bende