Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran'a 20 diyorsunuz misal, Talisca'ya 15 veriyorlar. Bu adamı nasıl ikna edecekler başka türlü. Senin stoper hattının toplamı kadar maaşı Skiniar'a gömüyorlar, orta sahadaki Fred/Amrabat maaşı bizim orta sahaların toplamından fazladır.

Şu an sövdükleri Nesyri'yi bile yüksek maaş ile haftalarca ikna olsun diye beklediler. Bunların takımı ayrı değerlendirmek lazım. Her ne kadar bizde yüksek ücretler ödüyor olsak da, aynı yolda değiliz.

Fb taraftarı bile bıraktı bunların muhasebeciliğini biz niye yapıyoruz anlamadım. Para dertleri yok, kulüp Koç'a satıldı gözüyle bakıyorum artık. Osimhen, Lukaku, Lewa, David, Vlahovic ok dese yarın alırlar.

Aldıkları isimleri faydalı olur/olmaz diye değerlendirmeliyiz, maliyet işi baydı.
Kesinlikle dogru bir yorum. Adamlar 10 yilin uzerinde sampiyon olamadi hala bizden fazla transfere para harciyorlar. Biz olsak, kuculmeye giderdik. Bizim takimin kisiye bagli olmasini liseliler istemiyor. Biraz bu yuzden de Erden Timur'u yediler diye dusunuyorum. Adam hem zengin hem de populerdi.

Duran'a 20 diyorsunuz misal, Talisca'ya 15 veriyorlar. Bu adamı nasıl ikna edecekler başka türlü. Senin stoper hattının toplamı kadar maaşı Skiniar'a gömüyorlar, orta sahadaki Fred/Amrabat maaşı bizim orta sahaların toplamından fazladır.

Şu an sövdükleri Nesyri'yi bile yüksek maaş ile haftalarca ikna olsun diye beklediler. Bunların takımı ayrı değerlendirmek lazım. Her ne kadar bizde yüksek ücretler ödüyor olsak da, aynı yolda değiliz.
Konudan bağımsız, Nesrye boşuna sövüyorlar. iyi oyuncu ve iyi bi sezon geçirdi bence.

bazılarının efsanesi yine kestane olmuş

cok sükür belhandacıyız

#way bea

s-4a830fcbdd606b4c96ff34c6c2b94f9c532b9b2a.jpg

sddefault.jpg

Abi sonradan girip gol attığı maçlarda aldığı süreler hep kısıtlı

90 dk oynarken de topla kat ettiğini veya teknik bi özelliğini görmedim ben.zaniolo yüzünden baktığım oldu maclara
Seni severim bilirsin

Fakat Fb transfer yaptığında bununla ilgili bi yorumunu ciddiye almam zor

Çünkü sırf Fb alıyor diye bok atıyon heriflere

Osimhen Fbye giderse gerçekten ciğerime oturur... Araplara gitse daha iyiydi ya... Bazı haberler okuyorum... Osimhen'e senelik 35 milyon euro veriyormuş fb...
Osi fenere gidecek diye uyku uyuyamıyorum. fenerbahce bi oyuncuyu talip olduysa fenerbahce alır dünyanın en büyük spor kulübü hadi git şimdi kendini avut minik 🐦

Seni severim bilirsin

Fakat Fb transfer yaptığında bununla ilgili bi yorumunu ciddiye almam zor

Çünkü sırf Fb alıyor diye bok atıyon heriflere
Geneline atarım ve hakli da cikarim.krasic,ayew,slimani ve maximinde olduğu gibi

Ama buna atmiyorum

Sen fb kimi alsa övüyorsun mu diyeyim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt