- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Geçen sene de Haziran ayı yazmış idim, yine yazıyorum.
Fb istediğini alsın, biz bu sene de şampiyonuz. Hedef #26
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhteşem ötesi bi haberİlkay Galatasaray ı takipten çıkmış![]()
İlkay Galatasaray ı takipten çıkmış![]()
Hocaya ragmen sampiyonuz knkGeçen sene de Haziran ayı yazmış idim, yine yazıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 292625

Hatırlar mısın turkfutbol.com sitesini ve acayip büyük puntolu giderli haberlerinigardi'ye sistematik şekilde saldırılar devam ediyor sözde galatasaraylılar tarafından
babadan kalma kolpacı osman önderlik ediyor anlaşılan bu sene bunlara.
Hatırlamaz mıyım.. İnternet medyasındaki kolpa akımının öncüleri. 3 ay boyunca her gün sergio oliveria getiriyorlardı.Hatırlar mısın turkfutbol.com sitesini ve acayip büyük puntolu giderli haberlerini
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RicardoHatırlamaz mıyım.. İnternet medyasındaki kolpa akımının öncüleri. 3 ay boyunca her gün sergio oliveria getiriyorlardı.
bir akşam daha sergio gs’ye evet dedikleri haberi girdikten 1 saat sonra baros’u açıklamıştık. Bu olaydan sonra azalarak kaybolup gittiler zaten
Büyük Galatasaraylı İlkay abimiz ahahahİlkay Galatasaray ı takipten çıkmış![]()
daha çok kadayıflık üzerinden bakıyoruz.Futbolcuların açıklamalarında x takımlıyım demesini türk taraftarlar çok farklı yorumluyor, çok farklı anlamlar yüklüyor.
Madem Galatasaraylısın gel, Madem Galatasaraylısın ucuza gel vs vs.
Bu adamların çoğu mevzuya sizin baktığınız çerçeveden bakmıyor.
Neden ucuza gelsin abi? alabileceği en iyi sözleşmeyi almanın peşinde olacaktır doğal olarak
ben asgari ücret + akbil + lojmana çalışırım gs içinFutbolcuların açıklamalarında x takımlıyım demesini türk taraftarlar çok farklı yorumluyor, çok farklı anlamlar yüklüyor.
Madem Galatasaraylısın gel, Madem Galatasaraylısın ucuza gel vs vs.
Bu adamların çoğu mevzuya sizin baktığınız çerçeveden bakmıyor.
Neden ucuza gelsin abi? alabileceği en iyi sözleşmeyi almanın peşinde olacaktır doğal olarak
Ricardo
Keita geldiği dönem Remy yazıp büyük harflerle 500 satır hikaye uydurmaları da müthişti
Yorumlarda eleştireni de hemen engelliyorlardı
Bu ne yaa hep kolombiyalı oyuncularla mı görüşüyoruz
Emirhan olurdu ama Metehan'dan bence de olmaz renktaşAhmetcan Metehan yerine rotasyona katılır alınırsa. Takımda sevilen biriymiş ama Metehan' dan pek ümidim yok açıkçası; rakip hücumcuyu böyle uzak konum alarak savunmaya çalışan adamdan GS stoperi olmaz maalesef.
3. stoper olarak sağlam biri her durumda takıma katılmalı kuşkusuz.