Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene de Haziran ayı yazmış idim, yine yazıyorum.

1751173649232.webp

Fb istediğini alsın, biz bu sene de şampiyonuz. Hedef #26

gardi'ye sistematik şekilde saldırılar devam ediyor sözde galatasaraylılar tarafından

babadan kalma kolpacı osman önderlik ediyor anlaşılan bu sene bunlara.

Duran’ın 1 yıllık maliyeti ekstralar hariç 35 milyon euroymuş oha bu nasıl bir aptallık bunu Araplar bile yapmazdı

gardi'ye sistematik şekilde saldırılar devam ediyor sözde galatasaraylılar tarafından

babadan kalma kolpacı osman önderlik ediyor anlaşılan bu sene bunlara.
Hatırlar mısın turkfutbol.com sitesini ve acayip büyük puntolu giderli haberlerini

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatırlar mısın turkfutbol.com sitesini ve acayip büyük puntolu giderli haberlerini

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatırlamaz mıyım.. İnternet medyasındaki kolpa akımının öncüleri. 3 ay boyunca her gün sergio oliveria getiriyorlardı.

bir akşam daha sergio gs’ye evet dedikleri haberi girdikten 1 saat sonra baros’u açıklamıştık. Bu olaydan sonra azalarak kaybolup gittiler zaten

Hatırlamaz mıyım.. İnternet medyasındaki kolpa akımının öncüleri. 3 ay boyunca her gün sergio oliveria getiriyorlardı.

bir akşam daha sergio gs’ye evet dedikleri haberi girdikten 1 saat sonra baros’u açıklamıştık. Bu olaydan sonra azalarak kaybolup gittiler zaten
Ricardo

Keita geldiği dönem Remy yazıp büyük harflerle 500 satır hikaye uydurmaları da müthişti

Yorumlarda eleştireni de hemen engelliyorlardı

Kaleye bu kevin mier denen eleman bence baya estetik ve refleksleri sağlam bir kaleciye benziyor riskli transfer ama bence kimyamız uyuşur o çocukla

Futbolcuların açıklamalarında x takımlıyım demesini türk taraftarlar çok farklı yorumluyor, çok farklı anlamlar yüklüyor.

Madem Galatasaraylısın gel, Madem Galatasaraylısın ucuza gel vs vs.

Bu adamların çoğu mevzuya sizin baktığınız çerçeveden bakmıyor.

Neden ucuza gelsin abi? alabileceği en iyi sözleşmeyi almanın peşinde olacaktır doğal olarak

Futbolcuların açıklamalarında x takımlıyım demesini türk taraftarlar çok farklı yorumluyor, çok farklı anlamlar yüklüyor.

Neden ucuza gelsin abi? alabileceği en iyi sözleşmeyi almanın peşinde olacaktır doğal olarak
daha çok kadayıflık üzerinden bakıyoruz.

ben asgari ücret + akbil + lojmana çalışırım gs için

Ricardo

Keita geldiği dönem Remy yazıp büyük harflerle 500 satır hikaye uydurmaları da müthişti

Yorumlarda eleştireni de hemen engelliyorlardı

Reis bu dönemleri bile hatırlayan bir forumdaş olmama rağmen O.B. ve H.Ç. eleştirilerim ve I.T. sevdam sebebiyle bana kuş iması yapılmasına ne diyorsun. Çubuklu forma almalı mıyım bu sezon

Ahmetcan Metehan yerine rotasyona katılır alınırsa. Takımda sevilen biriymiş ama Metehan' dan pek ümidim yok açıkçası; rakip hücumcuyu böyle uzak konum alarak savunmaya çalışan adamdan GS stoperi olmaz maalesef.

3. stoper olarak sağlam biri her durumda takıma katılmalı kuşkusuz.
Emirhan olurdu ama Metehan'dan bence de olmaz renktaş

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt