Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata'da üst düzey adam ki dakika gol oranı gayet iyi. Valencia'da ciddi katkı vermiş biri. Sörloth lige gelirken üst düzey değildi burada parlayıp üst düzey oldu desek daha doğru olur.
Morata hiçbir takımda takımın as santrafor 25 gol atan santrafor olmadı. Oyun kabiyeti pası alışı verişi çok iyi ama gol konusunda kısır

Genetik hocam adamın babasıda iri mesela kullanmadığım supplemwnt yok beslenmem müthiş düzenli sporda yapıyorum benim 3 te birim yemeyen adamlar benden iri Buda öyle çocukta genetik çok sağlam
Galatasaray yine de doğru düzgün beslenme yapmalı. Cocukların hepsi mi ufak tefek olur.

Transfer listem

Defans
Giovanni leoni
Alexander bush
Kevin lomonaco
Nils zannetsrom
John melberg

Sag bek
Maxwell woledzi
Henrik heggheim
Sildillia

Orta saha
Silas andersen
Pierre ekwah
Eric martel
Besfort zeneli
Hayden hackney
Clement bischoff

Yardımcı forvet oyun kurucu
Alan lescano
Jack rudoni
Felix

Kanat oyuncusu
Livan burcu
Serginho
Simen bolkan nordli
Zuriko davitashvili
Sebastian nanasi
Isak steiner jensen
Emirhan demircan ( transfer oldu )
Adam daghim

Forvet
Tommy conway
Arokodare
Chido obi martin
Jonah kusi asare
Promise David
Felix dışında adlarını ilk kez duyuyorum.
Bu lavuklar kim?
Nerede oynuyorlar?

Galatasaray yine de doğru düzgün beslenme yapmalı. Cocukların hepsi mi ufak tefek olur.
Abi yapıyolar zaten çocuklar kasa dayalı antrenman yapmıyor salon antrenmanı yapmıyor yapsada basit düzeyde bireysel fitness falan çalışanlar iyileşip sıyrılıyor barışın geldiği güne bak mesela bide şimdiki haline

Harry potter mevzusu geçmiş bu denklemde hacıosmandan iyi voldemort olur

Osimhen ayağına yönetim ağır kalıyor. Kaleci ve forvet kampa yetişmesi gereken hamleler. Stoper ve orta saha da mutlaka lazım. Osimhen için süre nedir? Tüm yaz Osimhen bekleyip bonservise para vermeyiz kafasında geçmemesi lazım. Şampiyonlar ligi oynayayacaz, daha ciddi olmalı yönetim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VfB Konstantelias icin 14+x önermis. Kabul edilmemis ve PAOK 20 den kapiyi acmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt