Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J David gelir Osimhen olmazsa

Juve ile anlasamadilar sanirim

Gyökeres ve Osimhen gibi adamlar nasıl hala transfer yapmadı yaw eskiden büyükler kapardı hemen
Net 11-12 milyon Euro maaş istiyorlarmış bu da Avrupa kulüpleri için senelik 20+milyon Euro maaş demek vergi yükümlülüklerinden dolayı.

Premier lig özelinde söyleyim mesela. 20+ maaş alan sadece 2 oyuncu var : haaland ve salah

Net 7-8 milyon maaş talebine inmedikten sonra o maaşları vermezler avrupada

Morata'yı bırakmak için Osi'nin kararı bekleniyor olabilir. Osi Araplara gittiği an Morata bonservis opsiyonu kullanırız gibi. Bir varsayım tabii.
Daha erken onun için ocak a kadar sözlesmesi varmıs zaten. ki morata dan bats efektini bile alamadık. o kadar paraları yedek oturacak bi adam için vermek sacma olur. ki sampiyonluk günü tribini de unutmayalım.

Daha erken onun için ocak a kadar sözlesmesi varmıs zaten. ki morata dan bats efektini bile alamadık. o kadar paraları yedek oturacak bi adam için vermek sacma olur. ki sampiyonluk günü tribini de unutmayalım.
Abi Osi işinden dolayı senaryo üretiyoruz abc diye. Yani nasıl bir plan var ne izleniyor göreceğiz zamanla tabii

osimhen l'pool/chelsea'yi beklior
saudi'yi de bekletior

bizi düşündüğünü pek zannetmiom açıkça görüldüğü de üzre

Ben ufaktan koyayım Osimhen'e moduna girdim yav.. Takımın çok eksiği var maks 2 hafta daha beklenilmeli( Napoli ayağı dahil)

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Oshimen fiyatını düşük tutmalıyız sözleşmesinin son senesi avrupada maaştan vergi var zaten. Olmadi promise David ya da arokodare gibi isimleri isterim

J David gelir Osimhen olmazsa

Juve ile anlasamadilar sanirim
Onu almayiz bence cunku paragoz o herif, 8 milyonu Italya liginde oynamak icin az buluyorsa buraya gelmesi icin en az 10 milyon euro ister ki o paralari zerre edecek bir adam da degil yani. Kariyeri ne ki oyle paralar talep edebiliyor anlamak guc.

Yani bir yandan Icardi var 10 milyon euro maas, bir de Jonathan David.

Kendisine denmeli, sen kendini Icardi mi zannediyorsun diye :D

osimhen l'pool/chelsea'yi beklior
saudi'yi de bekletior

bizi düşündüğünü pek zannetmiom açıkça görüldüğü de üzre
Biz niye bekliyoruz ki o vkt heis, Fb-Bjk forveti tamamlamak üzere ki gayet iyi oyuncular lig için. Biz kale ve forvette boş sıkarsak geçmiş olsun denebilir

Bu arada yönetime zerre güvenmiyorum Kale konusunda da, Osi olmazsa forvet konusunda da boşa sıkacaklar gibi.

Oshimen fiyatını düşük tutmalıyız sözleşmesinin son senesi avrupada maaştan vergi var zaten. Olmadi promise David ya da arokodare gibi isimleri isterim
2027

Biz niye bekliyoruz ki o vkt heis, Fb-Bjk forveti tamamlamak üzere ki gayet iyi oyuncular lig için. Biz kale ve forvette boş sıkarsak geçmiş olsun denebilir

kaleye petroviçi almağa çalışıyolar heralde
beceremezlerse uğurcan çakır denen dallamayı alır dursun

forvete italya veya fransadan bi iki herif bulup alırlar ağustos sonuna doğru muht

Temmuz'a geldik hâlâ ne atanımız var ne tutanımız.

30.06.25 İtibarıyla

Günay
Sallai-Davi-Apo-Eren
Mario-Lucas-Gabri
Sane-İcardi-Barış

*Sane mecbur birini kesecek, Yunusta çok seviyorum ama Barış'ın atletizmi lazım bize, o yüzden 11 devam satılmazsa.

*Morata ne yapacak bilemediğimden yazmadım Como'ya gidiyor mu kalıyor mu meçhul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt