Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
kapalılaporoskopik ne ola?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapalılaporoskopik ne ola?
Kapalı ameliyat.laporoskopik ne ola?
Genellikle göbek deliğinden ucunda kamera bulunan ince bir aletin karın içine sokularak karın içindeki organların görüntülenmesi ve ameliyat yapması işlemine laparoskopik cerrahi denmektedir. Laparoskopik cerrahide karnın farklı yerlerine 0.5 veya 1 cm genişliğinde aletler yerleştirilmektedir ve cerrahi bu aletler ile yapılmaktadır.
Bir büyük devirdikten sonra ben
oyuncunun gelmek istemesi de önemli bir kriter kanks yav. iş sadece maddi kısım ile bitmiyor ki?Osimhen'e o kadar bonservis vereceğimize 30 milyon euroya alınabilecek Sörloth ve Dovbyk alınabilir..
Kararını bir an önce verse keşke.
Kararını bir an önce verse keşke.
Osimen olmazsa ben genç yırtıcı bir isme gidilmesi taraftarıyım gerekirse yedekte oturup son 30 dakika girecek ama ciddi potansiyeli olan bir oyuncuya gitmek bana daha doğru olur gibi geliyor.oyuncunun gelmek istemesi de önemli bir kriter kanks yav. iş sadece maddi kısım ile bitmiyor ki?
sörloth bir daha tatile bile gelmez tr'ye.
adam nefret ediyor buradan.
İcardi - Osimhen - Sane tarzı adamlar geldi kulübe.Şampiyonlar Ligi de var ikna edilebilirse gelir.Ki pekte 1 talibi yok Marsilya vardı o da Atletico Madrid'e 20 milyon euro teklif etti ve başka 1 teklifte yapmadılar.Sürekli 1 şekilde kulüp değiştirdiğinden güvenilmiyo.Sosyal medyada çokta fazla 1 takipçisi yok.Arabistan Ligi için de pek ilgi çeken 1 transfer olmaz büyük ihtimalle bence..oyuncunun gelmek istemesi de önemli bir kriter kanks yav. iş sadece maddi kısım ile bitmiyor ki?
sörloth bir daha tatile bile gelmez tr'ye.
adam nefret ediyor buradan.