Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.100
- 25.422
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakanim nasilsin cok sicak degil mi?Abraham cöp
Batuhan
Jelert Cuesta Nelsson Köhn
Berkan Kerem
Sallai Zaniolo Ahmed
Morata
Jankat
Frankowski Metehan Ross Kazimcan
Eyüp Taylan
Eren Sirachan Demir
Halil
Gökdeniz-Akman-Turap-Çördek-Demiroğlu-Aksaka.
Batuhan
Berkan Kerem
Sallai Zaniolo Ahmed
Morata
Jankat
Eyüp Taylan
Eren Sirachan Demir
Halil
2 alt yapi oyuncusu daha yazarsan 30 kisi ediyor surasigitmesi gerekenlerden tff 1. ligde play offu zorlayacak kadro ancak çıkıyor. Transferde başarılıyız evet
Üstteki ligden düşer, alttaki 1. ligde düşmemeye oynarBatuhan
Berkan Kerem
Sallai Zaniolo Ahmed
Morata
Jankat
Eyüp Taylan
Eren Sirachan Demir
Halil
yok sen anlamadın. yukarıda yazdıkların normal bir oyuncu için geçerli olabilir evet.İcardi - Osimhen - Sane tarzı adamlar geldi kulübe.Şampiyonlar Ligi de var ikna edilebilirse gelir.Ki pekte 1 talibi yok Marsilya vardı o da Atletico Madrid'e 20 milyon euro teklif etti ve başka 1 teklifte yapmadılar.Sürekli 1 şekilde kulüp değiştirdiğinden güvenilmiyo.Sosyal medyada çokta fazla 1 takipçisi yok.Arabistan Ligi için de pek ilgi çeken 1 transfer olmaz büyük ihtimalle bence..
Benim de en sevdiğim formalarımdan birisi bu. Keşke zamanında daha büyük bir beden alsaymışımŞu formadan bende var, gerçekten güzel. En sevdiğim renk tonları keza bu forma.
![]()
Anlaşıldığı ancak menajerinin isteklerinin(kendisi için talep ettikleri) kabul edilmediği söyleniyordu en son.Yunus hala uzatmadı. O da gidecek gibi
kevin mier manyak bi herife benziyor
bi videoda rakip forvete bacak arası yapmaga calisiyor
vallahi icardi büyük soru işareti benim için ya. çok seviyorum, kalsın da istiyorum ama ne vereceğini kestiremiyorum. tam bir kumar.Osimen olmazsa ben genç yırtıcı bir isme gidilmesi taraftarıyım gerekirse yedekte oturup son 30 dakika girecek ama ciddi potansiyeli olan bir oyuncuya gitmek bana daha doğru olur gibi geliyor.
Hic iyi degilim sicaklikdan bayginlik geciriyom, sen nasilsin hocamHakanim nasilsin cok sicak degil mi?