Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran görüntüsü_30-6-2025_161024_www.transfermarkt.com.tr.webp

Sad Doctor Who GIF

Batuhan
Jelert Cuesta Nelsson Köhn
Berkan Kerem
Sallai Zaniolo Ahmed
Morata

Jankat
Frankowski Metehan Ross Kazimcan
Eyüp Taylan
Eren Sirachan Demir
Halil

Gökdeniz-Akman-Turap-Çördek-Demiroğlu-Aksaka.​

Batuhan
Jelert Cuesta Nelsson Köhn
Berkan Kerem
Sallai Zaniolo Ahmed
Morata

Jankat
Frankowski Metehan Ross Kazimcan
Eyüp Taylan
Eren Sirachan Demir
Halil

Gökdeniz-Akman-Turap-Çördek-Demiroğlu-Aksaka.​

gitmesi gerekenlerden tff 1. ligde play offu zorlayacak kadro ancak çıkıyor. Transferde başarılıyız evet

İcardi - Osimhen - Sane tarzı adamlar geldi kulübe.Şampiyonlar Ligi de var ikna edilebilirse gelir.Ki pekte 1 talibi yok Marsilya vardı o da Atletico Madrid'e 20 milyon euro teklif etti ve başka 1 teklifte yapmadılar.Sürekli 1 şekilde kulüp değiştirdiğinden güvenilmiyo.Sosyal medyada çokta fazla 1 takipçisi yok.Arabistan Ligi için de pek ilgi çeken 1 transfer olmaz büyük ihtimalle bence..
yok sen anlamadın. yukarıda yazdıkların normal bir oyuncu için geçerli olabilir evet.

adam ülkemizden nefret ediyor diyorum, sen hala daha cl ile ikna edilir falan diyorsun. sörloth'u unut kanks. keşke olsaydı bu arada. çok beğendiğim bir profil.

diğer herif (dobvyk) ile ilgili ise bir fikrim yok. ona bir şey diyemem.

Osimen olmazsa ben genç yırtıcı bir isme gidilmesi taraftarıyım gerekirse yedekte oturup son 30 dakika girecek ama ciddi potansiyeli olan bir oyuncuya gitmek bana daha doğru olur gibi geliyor.
vallahi icardi büyük soru işareti benim için ya. çok seviyorum, kalsın da istiyorum ama ne vereceğini kestiremiyorum. tam bir kumar.

en iyi senaryoda bile fizik ve atletizm ile değil de, oyun zekası ve bitiriciliği ile özellikle anadolu maçlarında bol bol tabela yapar, derbi ve avrupa'da siner gibi geliyor bana. uzun bir süre zaten 90'ar dk oynayamayacaktır.

o yüzden profil olarak (değer ve kalite açısından olmasa da) oyun tarzı olarak osimhen'e yakın bir seçeneğe gidilmesi taraftarıyım ben. yaş konusundan ziyade.

dediğin genç ve potansiyelli oyuncu seçeneğini, orta saha ve kanat rotasyonunda kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Lemina gibi birini gönderip yerine Partey denen kroniği almaya çalışmak nerden baksan kişisel problem kokan hareketler. Ey taraftar, nasıl haklı çıkarsın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt