Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Okan yeter yav, habire aynı şeyi yazmaya gerek yok

Sahipsiz altyapı topçularımızın sesiyim

konuşamıyorlar ben konuşuyorum onların yerine

torpillilerin medyasıda var taraftarıda var

ne yazık ki sahipsiz gariban çocukların bizden hariç kimseleri yok

Sahipsiz altyapı topçularımızın sesiyim

konuşamıyorlar ben konuşuyorum onların yerine

torpillilerin medyasıda var taraftarıda var

ne yazık ki sahipsiz gariban çocukların bizden hariç kimseleri yok
Ben yukarıda bu konu hakkında yazdım, bir isim üzerinden algı yapmaya gerek yok çünkü alt yapıyı bilen zaten orada ne olduğunu biliyor

Fenerde transferler, basketbol kutlamaları bittikten sonra başlayacakmış. Şu anda il il geziyorlarmış

Altyapı için ET yi dinlemediler hatta o kadar umursamadılar ki yönetici bile atamadı Dursun

Calhanogluda gelişme olması normal de

Asıl osimhenin artık biseyler yumurtlamasi lazim
Yahu Napolisinden, Arabına, epl sinden bize kadar milyonlarca insan Osimenin ağzının içine bakıyor 40 gündür. Yüzlerce yöneticiyi eline almış oynuyor, 1 futbolcu bu kadar kulüpten büyük mü, kabak tadı verdi artık, koskoca camia adım atamıyor bu yüzden, böyle giderse istenmeyen adam olur, demekki koskoca Napolinin bi bildiği varmış. Geçen transfer dönemide kanser etmiş İtalyanları. Elimizde fırsatlar var, 1 futbolcunun tatil keyfinden hepsi kaçacak.

altyapının bittiğini ankarada ünideyken tandoğanda halı saha maçları yapardık ankaragücü tesisleri hemen yanımızdaydı.Oraya gelen çocukların paso ailerinin bmw mercedesleriyle bırakıldığını gördüğümde anladım.Yetenek önemsiz torpilin varsa az bir yetenekle olur senden modundayız.Ayrıca Bizim gibi sürekli kafaya oynayan bir takım ki rakibin sadece febe değil mhksi fedarasyonu hata tahkimi sana karşıysa ve sen kafaya oynuyorsan kusura bakmada o 17 lik 18 lik çocuğu oynatıp riske kimse girmez

Monterrey futbolculuğu bile soru işareti olan stoperi istiyomuş.Oranın hocası da Torrent :D Torrent ve İlkay'ın menajeri de aynı kişi diyolar.İlkay'ın amcası diye 1 haber vardı menajerleri olarak yalanlamadı :D
Torrent Cuestayi 5M’a alirsa stada cagirip mac oncesi plaket versin yonetim mahir koc

çocuğunda suçu yok suç ayhan ve okanda

çocuğuna bu kadar çok güveniyorsan verirsin bir anadolu kulubune iyi topçuysa zaten gösterir kendini

durduk yere çocuğuda düşman ettiler çoğunluğa

bir babanın gözünü hırs bürümüş kendi oğlunun geleceği varsa geleceğinide yaktı

belki iyi topçudur (daha görmedik bir cacığını) ama gsde 1 dakika bile süre almamalıydı
Kiralık gitmeliydi sezon başında ama onun öncesinde kuvvetlenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt