Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.562
- 20.863
- 2.233
Yollayalım lütfenCAN TONGO yasak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yollayalım lütfenCAN TONGO yasak mı?
Tamam Okan yeter yav, habire aynı şeyi yazmaya gerek yok
ilkay kalacam demedi mi lanİnşallah İlkay için değildirHakan'ı 20 Numara olarak düşünüyodum
![]()
Ben yukarıda bu konu hakkında yazdım, bir isim üzerinden algı yapmaya gerek yok çünkü alt yapıyı bilen zaten orada ne olduğunu biliyorSahipsiz altyapı topçularımızın sesiyim
konuşamıyorlar ben konuşuyorum onların yerine
torpillilerin medyasıda var taraftarıda var
ne yazık ki sahipsiz gariban çocukların bizden hariç kimseleri yok
kimlerŞaka bir yana ilk 11'den minimum 2 oyuncu satılacak gibi.
Oyle deme, Devrim Zengi zaten unlu bir muhabirdi. Kendisini yaptigi salak roportajlarla taniyoruz.Bu Alkolik hesabının Twitter'ın çöplüğe dönmesinde katkısı çok büyük. Nerede bir gereksiz hepsini ünlü etti sağ olsun.
Anası ve babasının romantik yaklaşımındanilkay kalacam demedi mi lan
Yine nerden cikti bu herif
Monterrey futbolculuğu bile soru işareti olan stoperi istiyomuş.Oranın hocası da Torrentilkay kalacam demedi mi lan
Yine nerden cikti bu herif
BAY, Yunus, Sara, Leminakimler
Yahu Napolisinden, Arabına, epl sinden bize kadar milyonlarca insan Osimenin ağzının içine bakıyor 40 gündür. Yüzlerce yöneticiyi eline almış oynuyor, 1 futbolcu bu kadar kulüpten büyük mü, kabak tadı verdi artık, koskoca camia adım atamıyor bu yüzden, böyle giderse istenmeyen adam olur, demekki koskoca Napolinin bi bildiği varmış. Geçen transfer dönemide kanser etmiş İtalyanları. Elimizde fırsatlar var, 1 futbolcunun tatil keyfinden hepsi kaçacak.Calhanogluda gelişme olması normal de
Asıl osimhenin artık biseyler yumurtlamasi lazim
Torrent Cuestayi 5M’a alirsa stada cagirip mac oncesi plaket versin yonetim mahir kocMonterrey futbolculuğu bile soru işareti olan stoperi istiyomuş.Oranın hocası da TorrentTorrent ve İlkay'ın menajeri de aynı kişi diyolar.İlkay'ın amcası diye 1 haber vardı menajerleri olarak yalanlamadı
![]()
Kiralık gitmeliydi sezon başında ama onun öncesinde kuvvetlenmeli.çocuğunda suçu yok suç ayhan ve okanda
çocuğuna bu kadar çok güveniyorsan verirsin bir anadolu kulubune iyi topçuysa zaten gösterir kendini
durduk yere çocuğuda düşman ettiler çoğunluğa
bir babanın gözünü hırs bürümüş kendi oğlunun geleceği varsa geleceğinide yaktı
belki iyi topçudur (daha görmedik bir cacığını) ama gsde 1 dakika bile süre almamalıydı
yanına dawidson apo torriera ve icardiyide yazsaydın.Neden yazmadın ?BAY, Yunus, Sara, Lemina
Tahminim 1 idi ama minimum 2 olacak gibi.
Rabbim tüm camialara bunlar gibi mal rakip versin.Fenerde transferler, basketbol kutlamaları bittikten sonra başlayacakmış. Şu anda il il geziyorlarmış
lemina-torreira ikilisini bozmak istemem, hakanı da 10 no olarak görmek istemem.karşımdasın ha