- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.408
- 3.078
Osimhenin b plani olmadigi gibi süre sınırı da yok bu arada oda belli 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi oyalayıp duruyor 1 aydır.osinin bir an önce başka takıma gitmesi en hayırlsı gibi duruyor bizim için
Osim hayır derse böyle dımdızlak kalırlar. Ödleri kopuyodur erken karar vercek diye. Bizim çapsızların işine geliyor geç karar vermesi.Osimhen hemen bir yere transfer olsa daha hayırlı olacak sanki bizim için. Bir de haber yaptırıyorlar ek süre istedi vs. diye. Zaten sarmaya yer arıyor millet. Klasik Dursun Özbek taktikleri, iş kendisine dokunmasın diye yemeyeceği insan yok. Okan Buruk da 3 sezon sonunda hala yönetimim de yönetimim diye gülücükler saçarsa o da başına gelecekleri hak ediyordur artık.
Yok artikRicharlison çöp işimize yaramaz
Heycanlndin di mi üstatRicharlison
Yok artik
Heycanlndin di mi üstat
Usta benim kızdığım Osiden bağımsız net ortada olan bir durum kaleci ihtiyacı. Yapamamalarının sebebi 3-5 in pazarlığı değil, hatip ve avanelerinin nu işe bakması sebep. Adam yapamıyor beceremiyor olmuyor olmuyor arkadaş, çapı yok vizyonu yok becerisi yok. El attığı yeri berbat ediyor, geçen sene sağ bek stoper transferi gibi tüm dünyadaki kalecileri yazıyor muhabirler, alayından da red yiyip geliyor. Hiç mi akıllaz bu Dursun başkan anlamış değilim, ne var bu hatipte akıl almaz bi olayoyalamalık bir durumu yok osimheni de beklemek normal gs bir kulüp için gelecekse problem yok
lakin ben gelmeyeceğini ve şu an boşa zaman kaybettiğimizi düşünüyorum
muhtemelen gsyiadı kullanarak yönetimi düşürme tehditleri doğruUsta benim kızdığım Osiden bağımsız net ortada olan bir durum kaleci ihtiyacı. Yapamamalarının sebebi 3-5 in pazarlığı değil, hatip ve avanelerinin nu işe bakması sebep. Adam yapamıyor beceremiyor olmuyor olmuyor arkadaş, çapı yok vizyonu yok becerisi yok. El attığı yeri berbat ediyor, geçen sene sağ bek stoper transferi gibi tüm dünyadaki kalecileri yazıyor muhabirler, alayından da red yiyip geliyor. Hiç mi akıllaz bu Dursun başkan anlamış değilim, ne var bu hatipte akıl almaz bi olay
Hatibin baktığı transferden neolur. Kaleci işine o bakıyomuş. Yine tüm dünyadaki aktif her kaleciden red yer gelir. Çapraz kopardı yine kurtulamadık, delircemOshimeni bekliyoruz falan hikaye beyler. Yönetimin hiç bir planı yok oshimen bahanesi uyduruyorlar. Planı olan yönetim musleranin gideceğini bildiği halde şu ana kadar 10 tane kaleci indirirdi