Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhenin b plani olmadigi gibi süre sınırı da yok bu arada oda belli :D

daha dünyanın 1 numaralı garanti transfer yapacak forveti gyökeres bile birine gidemedi. hatta acayip bir belirsizlik içinde durumu. bizimkilerin osimhen'e süre müre verdik tripleri normal de öyle bir süre verecek durumumuz yok aslında. süre anca osimhen bir yere gittiğinde biter. osimhen gibi adamın b planı olmaz zaten. olmazsa bambaşka yollara gideceğiz.

Bu arada osimeni olurda alirsak.Butce kalmadi diye kelepir adam kovalariz muht.Aldigimiz senaryonun planida bu yani.Hatta osi aldik daha napalim yaa felan da derler gecen sene oldugu gibi hatip demisti bunuda.

Plan b Gyokeres ama onun için de eylülü beklememiz gerekecek

oyalamalık bir durumu yok osimheni de beklemek normal gs bir kulüp için gelecekse problem yok

lakin ben gelmeyeceğini ve şu an boşa zaman kaybettiğimizi düşünüyorum

Osimhen hemen bir yere transfer olsa daha hayırlı olacak sanki bizim için. Bir de haber yaptırıyorlar ek süre istedi vs. diye. Zaten sarmaya yer arıyor millet. Klasik Dursun Özbek taktikleri, iş kendisine dokunmasın diye yemeyeceği insan yok. Okan Buruk da 3 sezon sonunda hala yönetimim de yönetimim diye gülücükler saçarsa o da başına gelecekleri hak ediyordur artık.
Osim hayır derse böyle dımdızlak kalırlar. Ödleri kopuyodur erken karar vercek diye. Bizim çapsızların işine geliyor geç karar vermesi.

Para mara limit falan hikayesi de yapamazlar, şu tjk nın şu durumda 20 milyon bir oyuncuya sıkması, bizimkileri tutuşturmuştur emin olun.

Osimhen harici para yoksa Ilkay ve Ter Stegen gayet ideal olur ( bonservis yoksa)

Lazyo da kulüp üyesi olan arkadaşımın dediğine göre fener Uğurcan olayı tamamen ufurme imis ,Okan Hoca mayıs ayı başı ugurcanla görüşmüş oyuncuda istekliymis sonra fenerin ts li yöneticilerinden birisi bu olayı duymuş ve olmayacağını bildiği halde gs almasın diye çalışma yaptılar, başkanından geçen kızması o yüzdendir dedi

oyalamalık bir durumu yok osimheni de beklemek normal gs bir kulüp için gelecekse problem yok

lakin ben gelmeyeceğini ve şu an boşa zaman kaybettiğimizi düşünüyorum
Usta benim kızdığım Osiden bağımsız net ortada olan bir durum kaleci ihtiyacı. Yapamamalarının sebebi 3-5 in pazarlığı değil, hatip ve avanelerinin nu işe bakması sebep. Adam yapamıyor beceremiyor olmuyor olmuyor arkadaş, çapı yok vizyonu yok becerisi yok. El attığı yeri berbat ediyor, geçen sene sağ bek stoper transferi gibi tüm dünyadaki kalecileri yazıyor muhabirler, alayından da red yiyip geliyor. Hiç mi akıllaz bu Dursun başkan anlamış değilim, ne var bu hatipte akıl almaz bi olay

Usta benim kızdığım Osiden bağımsız net ortada olan bir durum kaleci ihtiyacı. Yapamamalarının sebebi 3-5 in pazarlığı değil, hatip ve avanelerinin nu işe bakması sebep. Adam yapamıyor beceremiyor olmuyor olmuyor arkadaş, çapı yok vizyonu yok becerisi yok. El attığı yeri berbat ediyor, geçen sene sağ bek stoper transferi gibi tüm dünyadaki kalecileri yazıyor muhabirler, alayından da red yiyip geliyor. Hiç mi akıllaz bu Dursun başkan anlamış değilim, ne var bu hatipte akıl almaz bi olay
muhtemelen gsyiadı kullanarak yönetimi düşürme tehditleri doğru

1751313750177.webp

30 milyona Petroviç mi? Tutmazsa geri kaça satabiliriz?
Tutmayan kaleci = Jübile yapmış futbolcu gibi bir şey

Oshimeni bekliyoruz falan hikaye beyler. Yönetimin hiç bir planı yok oshimen bahanesi uyduruyorlar. Planı olan yönetim musleranin gideceğini bildiği halde şu ana kadar 10 tane kaleci indirirdi
Hatibin baktığı transferden neolur. Kaleci işine o bakıyomuş. Yine tüm dünyadaki aktif her kaleciden red yer gelir. Çapraz kopardı yine kurtulamadık, delircem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt