Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.411
- 58.620
- 3.383
ilkkan gündoğan sesleri neden bi anda kesildi arkadaş cimbomlu olduğunu unuttu diye mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam sara var zatendostum 3lü oyna seni tutan yok, avrupada lemina-hakan-torreira yap biraz dengeli oyna biraz gtümüzün üstüne oturarak rahat maç izleyelim
Hako bizim bek ve kanat oyuncularina seviye atlatir iyice. Tam istedigi profiller var elimizde. (Sallai dahil)dostum 3lü oyna seni tutan yok, avrupada lemina-hakan-torreira yap biraz dengeli oyna biraz gtümüzün üstüne oturarak rahat maç izleyelim
sara olmayınca berkan var dostum, kaliteli ortasaha rotasyonumuz yoktamam sara var zaten
ilkay gelsin daha mantıklı diyoruz işte cnmsara olmayınca berkan var dostum, kaliteli ortasaha rotasyonumuz yok
barış ve saneye salacağı topları düşündükçe allah rakip savunmaya sabır versin diyorum şimdidenHako bizim bek ve kanat oyuncularina seviye atlatir iyice. Tam istedigi profiller var elimizde. (Sallai dahil)
ilkay gelsin daha mantıklı diyoruz işte cnm
Kruvasan tadında 1 ekip.barış ve saneye salacağı topları düşündükçe allah rakip savunmaya sabır versin diyorum şimdiden
bi anda gs için kudurması kafalarda soru işareti yaratmakta maalesefilkay düzenbazın teki gelmiyor, gs aşkıyla yanıp tutuşan hakana kapımız her daim açık
Leminayı göndermiyorsak bu ortasaha avrupada real, bayern gibi takımları bile sürklase eder ama benim bildiğim gsaray Leminayı satar Hakan gelirse buna eminimHakan tor lemina sara 4 lüsü şampiyonlar ligi standartlarında bir orta saha bence
* h. çalhanoğlu da aynı osimhen gibi w-class bir oyucudur. dolayısıyla gelme ihtimali varsa, acun'un osimhen için dediği gibi "kimin yerine oynar" vs demezsin, alırsın.
* gs, 34 lig + 8 cl + 3 kupa + 1 süper kupa olmak üzere (garanti) 46 maç oynayacaktır. turnuvalardaki ilerleme durumuna göre 50-55 maç civarına çıkabilir bu sayı. (+ oyuncuların milli maçlarını da eklersek, çok rahat 60'ı bulabilir çoğu oyuncu).
* bu 55-60 maçın tamamında lemina ve torriera ikilisinin oynayamayacağı aşikardır.
* gs orta saha rotasyonu, torr-lem-sara üçlüsünden sonra 4. opsiyonda direkt berkan kutlu seviyesine düşmektedir.
* çalhanoğlu yerli oyuncudur.
* çalhanoğlu lider oyuncudur.
* yurt dışı + gurbetçiler üzerinde zaten ezici bir üstünlüğü olan gslı taraftar sayısına pozitif etkisi olacaktır.
* evet gs'ın en güçlü bölgesi orta saha gibi görünse de, yukarıdaki koşulları objektif ve takıntı yapmadan sakince irdelediğimizde, çalhanoğlu'nun gs'a UYGUN MALİ KOŞULLARDA transferi ÇOK İYİ OLACAKTIR.
futbolu bilen birinin postlarını sonuna kadar okumaktan büyük zevk alıyorum* h. çalhanoğlu da aynı osimhen gibi w-class bir oyucudur. dolayısıyla gelme ihtimali varsa, acun'un osimhen için dediği gibi "kimin yerine oynar" vs demezsin, alırsın.
* gs, 34 lig + 8 cl + 3 kupa + 1 süper kupa olmak üzere (garanti) 46 maç oynayacaktır. turnuvalardaki ilerleme durumuna göre 50-55 maç civarına çıkabilir bu sayı. (+ oyuncuların milli maçlarını da eklersek, çok rahat 60'ı bulabilir çoğu oyuncu).
* bu 55-60 maçın tamamında lemina ve torriera ikilisinin oynayamayacağı aşikardır.
* gs orta saha rotasyonu, torr-lem-sara üçlüsünden sonra 4. opsiyonda direkt berkan kutlu seviyesine düşmektedir.
* çalhanoğlu yerli oyuncudur.
* çalhanoğlu lider oyuncudur.
* yurt dışı + gurbetçiler üzerinde zaten ezici bir üstünlüğü olan gslı taraftar sayısına pozitif etkisi olacaktır.
* evet gs'ın en güçlü bölgesi orta saha gibi görünse de, yukarıdaki koşulları objektif ve takıntı yapmadan sakince irdelediğimizde, çalhanoğlu'nun gs'a UYGUN MALİ KOŞULLARDA transferi ÇOK İYİ OLACAKTIR.
Muhtemel maliyeti altinda ezilebilir benim biraz kuskum budur + nasil kullanacagiz o da onemli. Inter'deki gibi oynatamayiz Hakan'i cunku Lemina tarzi bir profil lazim bizim o bolgeye.Renktaş Hakan'ı çok kez seyrettim, belki kafadan 30 maç diyebilirim (milli takım hariç)
Hakan o kadar üst seviye pasör ve oyun kurucu ki, adamı yıllar içerisinde 6 numaraya kadar kaydırdılar. Yoksa bu adam sağ kanattan tut 10 numaraya kadar oynayan bir adamdı.
Bu kadar oyunu istediği gibi yönlendirebilen bir adamın sahadaki varlığı direkt olarak bize sınıf atlatır. Hele IQ seviyesi düşük bir ligde sahada Hakan gibi bir oyuncunun olması demek direkt üstünlük sebebi. ŞL içinse zaten çok kritik bir hamle olur, 3 senede iki kere ŞL finali oynamış takımın bel kemiği bu adam.
Şimdi tüm bunları düşününce (ki Sara çok potansiyelli) şartlar ne olursa olsun takıma gelen bir Hakan, kimin yerine oynarsa oynasın takıma level atlatır.
Ayrıca Sara-Torreira-Lemina-Hakan dörtlüsünün maçına göre güzel ve çeşitli kombinasyonlar yapabilir.
Atıyorum kendi evimizdeki basit bir maçta Torreira-Sara-Hakan çıkarsın, ŞL'de zorlu bir deplasmanda gerekirse Lemina-Torreira-Hakan çıkarsın, dakika 65 gibi gerekirse örneğin Torreira'yı çıkarır Sara'yı dahil edersin vs.