Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lautaro Hakan'ı Galatasaray'a transfer ettirip sonra kendi de gelse "What a Comebackkkkk" bir intikam olurdu Inter'e

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Corriere dello Sport Genel Yayın Yönetmeni Ivan Zazzaroni, katıldığı canlı yayında Osimhen’in transferine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zazzaroni, "Size neredeyse kesin bir bilgi olarak söylüyorum; Victor Osimhen , Al Hilal’e transfer olacak" ifadelerini kullandı.

"PREMIER LİG'DEN TEKLİF YOK"​

Osimhen için yapılan teklifin büyüklüğüne dikkat çeken Zazzaroni, "Öyle bir teklif geldi ki, bırakın tamamını, kimse bunun yarısını bile karşılayamaz. Yıllık 40 milyon Euro’luk bir maaştan bahsediyoruz. Bu rakam, piyasanın çok üzerinde... Al Hilal cephesinde büyük bir iyimserlik hakim. Bana sorarsanız Osimhen, Al Hilal’e gidecek" şeklinde konuştu.

İngiltere Premier Lig’den herhangi bir teklifin gelmediğini vurgulayan Zazzaroni, Galatasaray için ise "Galatasaray bu teklifin yarısını bile ödeyemez" ifadesini kullandı.

barışın kalması çok kritik 1 hale geldi yine

o ve osi giderse kim gelirse gelsin geçen yılki gibi dominant olamayız özellikle derbilerde

* h. çalhanoğlu da aynı osimhen gibi, sane gibi w-class bir oyucudur. dolayısıyla gelme ihtimali varsa, acun'un osimhen için dediği gibi "kimin yerine oynar" vs demezsin, alırsın.

* gs, 34 lig + 8 cl + 3 kupa + 1 süper kupa olmak üzere (garanti) 46 maç oynayacaktır. turnuvalardaki ilerleme durumuna göre 50-55 maç civarına çıkabilir bu sayı. (+ oyuncuların milli maçlarını da eklersek, çok rahat 60'ı bulabilir çoğu oyuncu).

* bu 55-60 maçın tamamında lemina ve torriera ikilisinin oynayamayacağı aşikardır.

* gs orta saha rotasyonu, torr-lem-sara üçlüsünden sonra 4. opsiyonda direkt berkan kutlu seviyesine düşmektedir.

* çalhanoğlu yerli oyuncudur.

* çalhanoğlu lider oyuncudur.

* yurt dışı + gurbetçiler üzerinde zaten ezici bir üstünlüğü olan gslı taraftar sayısına pozitif etkisi olacaktır.

* evet gs'ın en güçlü bölgesi orta saha gibi görünse de, yukarıdaki koşulları objektif ve takıntı yapmadan sakince irdelediğimizde, çalhanoğlu'nun gs'a UYGUN MALİ KOŞULLARDA transferi ÇOK İYİ OLACAKTIR.

Hakan tor lemina sara 4 lüsü şampiyonlar ligi standartlarında bir orta saha bence
Leminayı göndermiyorsak bu ortasaha avrupada real, bayern gibi takımları bile sürklase eder ama benim bildiğim gsaray Leminayı satar Hakan gelirse buna eminim

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

* h. çalhanoğlu da aynı osimhen gibi w-class bir oyucudur. dolayısıyla gelme ihtimali varsa, acun'un osimhen için dediği gibi "kimin yerine oynar" vs demezsin, alırsın.

* gs, 34 lig + 8 cl + 3 kupa + 1 süper kupa olmak üzere (garanti) 46 maç oynayacaktır. turnuvalardaki ilerleme durumuna göre 50-55 maç civarına çıkabilir bu sayı. (+ oyuncuların milli maçlarını da eklersek, çok rahat 60'ı bulabilir çoğu oyuncu).

* bu 55-60 maçın tamamında lemina ve torriera ikilisinin oynayamayacağı aşikardır.

* gs orta saha rotasyonu, torr-lem-sara üçlüsünden sonra 4. opsiyonda direkt berkan kutlu seviyesine düşmektedir.

* yurt dışı + gurbetçiler üzerinde zaten ezici bir üstünlüğü olan gslı taraftar sayısına pozitif etkisi olacaktır.

* evet gs'ın en güçlü bölgesi orta saha gibi görünse de, yukarıdaki koşulları objektif ve takıntı yapmadan sakince irdelediğimizde, çalhanoğlu'nun gs'a UYGUN MALİ KOŞULLARDA transferi ÇOK İYİ OLACAKTIR.

* h. çalhanoğlu da aynı osimhen gibi w-class bir oyucudur. dolayısıyla gelme ihtimali varsa, acun'un osimhen için dediği gibi "kimin yerine oynar" vs demezsin, alırsın.

futbolu bilen birinin postlarını sonuna kadar okumaktan büyük zevk alıyorum

Renktaş Hakan'ı çok kez seyrettim, belki kafadan 30 maç diyebilirim (milli takım hariç)

Hakan o kadar üst seviye pasör ve oyun kurucu ki, adamı yıllar içerisinde 6 numaraya kadar kaydırdılar. Yoksa bu adam sağ kanattan tut 10 numaraya kadar oynayan bir adamdı.

Bu kadar oyunu istediği gibi yönlendirebilen bir adamın sahadaki varlığı direkt olarak bize sınıf atlatır. Hele IQ seviyesi düşük bir ligde sahada Hakan gibi bir oyuncunun olması demek direkt üstünlük sebebi. ŞL içinse zaten çok kritik bir hamle olur, 3 senede iki kere ŞL finali oynamış takımın bel kemiği bu adam.

Şimdi tüm bunları düşününce (ki Sara çok potansiyelli) şartlar ne olursa olsun takıma gelen bir Hakan, kimin yerine oynarsa oynasın takıma level atlatır.

Ayrıca Sara-Torreira-Lemina-Hakan dörtlüsünün maçına göre güzel ve çeşitli kombinasyonlar yapabilir.

Atıyorum kendi evimizdeki basit bir maçta Torreira-Sara-Hakan çıkarsın, ŞL'de zorlu bir deplasmanda gerekirse Lemina-Torreira-Hakan çıkarsın, dakika 65 gibi gerekirse örneğin Torreira'yı çıkarır Sara'yı dahil edersin vs.
Muhtemel maliyeti altinda ezilebilir benim biraz kuskum budur + nasil kullanacagiz o da onemli. Inter'deki gibi oynatamayiz Hakan'i cunku Lemina tarzi bir profil lazim bizim o bolgeye.

Hakan icin 15-20 milyon euro bonservis + 6-7 milyon euro maas cok buyuk paralar, ustelik 31 yasinda. Bonservis kismi dusuk olsa su maasa birsey denmez ama totalde 3 yillik maliyeti 50 milyon euro'yu gectigi an yanlis bulurum. Cunku bu parayi kurtarmanin bir yolu yok yasindan dolayi.

Ilkay'i bonservissiz almak o bakimdan hem daha uygun buluyorum hemde oyun tarzi bizim mevcut takima daha faydali olabilir.

Hakan'da denildiği gibi tek sıkıntı tutmuş orta ikilinin bozulması onun dışında istememe lüksümüz yok.

kolphanoğlu sinameki bir oyuncudur. Her gün maçlarını izliyorum oynadığı futbolu sergen yalçının videosu ile özetleyebiliriz. Ki defansif aksiyonlar işin içine girince batırıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt