- 23 Temmuz 2011
- 75.607
- 51.132
- 4.693
Sacha boeySacha Boey istermisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacha boeySacha Boey istermisin
Niye renktaş?perri transferine karşıyım, petrovic muazzam olurdu, perri geleceğine günay oynasın çok ciddiyim
Gol müziği bile hazır
Hic kurulma hocam, bizim teklifimiz belli. Mutlaka iceriden birileri konusuyordur arada.Osimhene fena kuruldum ya.Bir karar ver de Hakanı alalım kardeşim.Isin sonunda 6-7 insta hesabı açıp her postuna yazacağım osimhenin -iyi şeyler değil tabii-
üst düzey olabilecek bi potansiyeli yok reis, petrovicle potansiyel olarak aralarında dağlar var. gelmiş zaten 27sine, lyon vurgun yapma derdindeNiye renktaş?
Petrovic bonsevisi bolunerek (tabi makul seviyede , mesela max 5 kira 15 bons 7.5 /7.5 seklinde gibi atiyorum. Chelsea ikna olmaz ona kolay kolay gercide)Petrovic ve Hako gelsede yolumuza baksak
Sevgili Serdar ,%86 GS ilgileniyor yazıyor.Açıkçası oyun kurmasına bayıldım.Biliyorum kısa video diyeceksin ama bize olur bu arkadaş.Tabii maliyeti iyi olursa,batan geminin malından alıyorsun sonuçta.27 yaşında.Çok aşırı maliyete kaçmadan.Ki Muslera'da geldiğinde çok iyi değildi ama inanılmaz karakter koydu.Bakalım sonuçta kalemizde kim duracak.Tek isteğim kampta olması.Hangi kaleciyi uygun gördüyse yönetim.Taffarel zamaninda loura denen bi kaleciye de olur vermisti de taraftar yangin cikarmis ve bu sayede muslera alinmisti