Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizdeki bu yönetim chelsea ile randevu bile alamaz ,petrovici falan alabileceklerini zannetmiyorum ancak oyunculara menajerleri vasıtasıyla ulaşıp iş yapmaya çalışıyorlar belli ki

kaleci çok elzem kampa kadar çözmek lazım .Biran önce uyum sağlaması lazım takıma ve önünde oynayacak topçulara

Osimhene fena kuruldum ya.Bir karar ver de Hakanı alalım kardeşim.Isin sonunda 6-7 insta hesabı açıp her postuna yazacağım osimhenin -iyi şeyler değil tabii-

Osimhene fena kuruldum ya.Bir karar ver de Hakanı alalım kardeşim.Isin sonunda 6-7 insta hesabı açıp her postuna yazacağım osimhenin -iyi şeyler değil tabii-
Hic kurulma hocam, bizim teklifimiz belli. Mutlaka iceriden birileri konusuyordur arada.

Yani adami attim gardi arayinca beklentisini soylemistir. Gizli degildir o.

Gecen sene nasil 100 yilda bir olacak transfr ise TR de oynayacak olarak. Bu senede hic farki yok isin gercegi.

Kaleci isinin baglanmasi lazimdi ama bence cok gecmeden

Bu ligte osiensen ve icardi harici dominant golcü yok ,gelirse söyler herkes o yüzden fener medyası ağzıyla guzellemeye gerek yok

Petrovic ve Hako gelsede yolumuza baksak
Petrovic bonsevisi bolunerek (tabi makul seviyede , mesela max 5 kira 15 bons 7.5 /7.5 seklinde gibi atiyorum. Chelsea ikna olmaz ona kolay kolay gercide)

O harcama yapmamiz gereken kaleci kismi.

Hakanin maas harici maliyeti sag bek/ortasaha isinde ne denli elinzayiflatir bilemiyorum ama.(Eger 20 M konusuluyorsa)

Yerli muhabirlerin hic BAY haberi falan ortaya sikmamasida ilginc bu arada. 1 hafta yaptilar ve kesildi.

Onu bunu konusuyoruzda , satislarda gundeme gelecektir. Elden cikarmalar vs . O tarafta sessiz

Taffarel zamaninda loura denen bi kaleciye de olur vermisti de taraftar yangin cikarmis ve bu sayede muslera alinmisti
Sevgili Serdar ,%86 GS ilgileniyor yazıyor.Açıkçası oyun kurmasına bayıldım.Biliyorum kısa video diyeceksin ama bize olur bu arkadaş.Tabii maliyeti iyi olursa,batan geminin malından alıyorsun sonuçta.27 yaşında.Çok aşırı maliyete kaçmadan.Ki Muslera'da geldiğinde çok iyi değildi ama inanılmaz karakter koydu.Bakalım sonuçta kalemizde kim duracak.Tek isteğim kampta olması.Hangi kaleciyi uygun gördüyse yönetim.

Lautaro sağolsun bize Hakan çözdü. Yoksa bizim beceriksizler hayatta beceremezdi transfer işini

Taffarelin iyi bi kaleci önerdiğini hiç görmedim zaten. Musleradan önce saçma sapan bir adam önermişti, komisyon mu götürme peşinde ne anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt