Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Çalhanoğlu yabancı uyruklu olsaydı şu an forumda bir çok kişi gelmesi için totemler yapardı. Hakan mevkisin de dünyada sayılı oyunculardan birisi
yabancı olsaydı millet dakika başı osi'ye sövüyordu hatta elden kaçırabiliriz diye

Perri iyi kaleci biraz Tafffarel soğukkanlılığı olan biri.

Doku uyuşursa iş yapar.

Dostum taktik diye bir şey var. Geçen sene hakanı stoperde oynattı manyak herif misal. Bu bir döngü. Sağ stoper oldu diye de ortaya geçmeyecek değil. Zaten ligde atak futbolu oynuyoruz stoperler akan oyunda röveşata çekiyor falan. Atak oynarken 2li stoper oynuyoruz lemina yada torreira zaten bunların önünden süpürücü ve oyun kurucu oynuyor.
3lü 5li nerede oynadığının bir önemi yok lemina gibi bir herifin.
Tamam çok iyi anlıyorumda bizim ihtiyacımız olan Torreira Lemina Tandemini bozmak değil önlerine Florian Wirtz gibi bir 10 numara (abartıyorum ama) sadece isteğimiz bu.Ana kadroda.Çilingir,tıkanan oyunu rahatlıkla açabilecek.
Sence bu olayda Hakana ne kadar ihtiyacımız var.Aynen dediğin gibi bir oyuncu diyorsan Hakan için başımla beraber.Bizim ihtiyacımız Mertens in daha aktifi .20-30 a kıyacaksan eğer böyle topçu getirmelisin.

Şunu da belirteyim, sen büyük takımlara karşı çok iyi oyun kurmak zorundasın. Çünkü bu takımlara karşı zaten belli sayıda atak şansı bulabiliyorsun, bunları çok iyi değerlendirmen için

Orta açanın iyi olacak
Forvetin biraz leblebici olacak
Kontra için kanatların hızlı olacak
Long ball pası atanın, oyun kurucun iyi olacak

İcardi'nin zımba gibi döneceğine inanıyorum. Tekrar vazgeçilmez olduğunu gösterecektir

Sallai'ye 8-10 gelirse satılır ama 4-5 gelirse satmak fayda getirmez.

Perri'yi bile 10 maç seyreden yoktur bu forumda. Neyse en azından Petkovic mi Petrovic mi ne isteriz hype'ı azaldı.

Kadroda tutulursa

Osimhen ve Sane dışında TOP seviyede 3. isim Hakan Çalhanoğlu olacak.

Uluslararası düzeyde çok oyuncu var.

Yabancı:

Sanchez
Torreira
Lemina
İcardi
Morata (kalırsa)

Yerli:

Kaan
Bardakçı
Barış
Yunus

gibi ama elit seviyede geçen sene sadece Osimhen vardı kadroda.

Sane, Hakan gibi adamlar Osimhen gibi mevkisinde bana göre hala ilk 10-15 sırada isimler dünya futbolunda. Hatta Hakan bence ilk 5'te şu an. O yüzden sadece bir futbolcu değil aslında bizim gibi taraftar olmasa asla gelmesi söz konusu olmayacak bir markayı da transfer etmiş olacağız.

Umuyorum bu transferler olur.

Üzeirne de elit seviye bir stoper ve uluslararası düzeyde bir kaleci takviyesi yapılır.

Kaleci dediğin sahaya kendisinden önce testisleri çıkacak. Rakip santrafor Mbappe bile olsa "lan şimdi düz vursak bu çıkarır, en köşelere denememiz lazım" diye düşünecek.

Bunu düşündürtmeyen her kaleci = herhangi bir kaleci.

6-7 aydır sara eziyeti çeken, kale ağzından kaleciyi vurmalarina cildiran taraftara hakan getirip barışmalı yönetim

Hakan'ı keşke alabilsek. Bizde o rakamları ödeyebilecek mali güç var mı?

Hakan Ç için 12 Milyon Euro bons senelik 3.5 Milyon Euro maaş uygundur.

Avrupa Kupası için de prim verebiliriz kendisine başarılı olursak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt