- 23 Aralık 2008
- 65.315
- 63.198
- 5.103
iki gol attı yaa hemen boey gibi yan çizdi.ilkkan gündoğan sesleri neden bi anda kesildi arkadaş cimbomlu olduğunu unuttu diye mi
biz kendi yolumuza bakma devam edelim hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki gol attı yaa hemen boey gibi yan çizdi.ilkkan gündoğan sesleri neden bi anda kesildi arkadaş cimbomlu olduğunu unuttu diye mi
Emre ve Okan'ın bonservisini ödesin ilk önce puştoğlu10 milyona kadar indiririz. Moratta reis sorun cikarmayiz demis bi kere.
Sözünde dursun.
talisca duran 2lisi o kadar korkutmuyor kiAsensio.....Talisca.....Sancho veya X
.........................Duran......................
o sene bu sene mi
Allah korusunnnnnnnAsensio.....Talisca.....Sancho veya X
o sene bu sene mi
Asensio.....Talisca.....Sancho veya X
o sene bu sene mi
Yine olduHissetmedim ben tvde görünce şaşırdım.
Emre ve Okanın bonservisi ne demek? Sözleşmeleri bitti ,yönetimle konuştular gittiler.Farklı bir meselemi var bilmediğimiz??* Bonservis?Emre ve Okan'ın bonservisini ödesin ilk önce puştoğlu
O dönem lig arası oyuncuları ayarttılar, biz de şuan Hakan'ın kafasını karıştıracağız. İnter'e oldum olası uyuzum.Emre ve Okanın bonservisi ne demek? Sözleşmeleri bitti ,yönetimle konuştular gittiler.Farklı bir meselemi var bilmediğimiz??* Bonservis?
8,10 geldi derim agabeySallaiye 8,10 teklif gelse ne dersiniz
Zamaninda Lauro mu nedir onu da istemeyen taraftardi, sonra ayni taraftar Muslera alinmali diye gundem yapmisti.Forum Petrovic'i isteyip Perri'yi istemiyorsa almamız gereken adam Perri'dir.
Hakan Ç için 12 Milyon Euro bons senelik 3.5 Milyon Euro maaş uygundur.
Avrupa Kupası için de prim verebiliriz kendisine başarılı olursak.
Perri'yi ucuza alma sebepleri Botofago'dan gelmesi sahipleri aynı.Perri çok düz kaleci, 3,35e almışlar
15 falan veren enayidir
Petrovic daha kaliteli adam