Erkan Taş
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.480
- 391
- 843
Gerçi kuralda başka klüpten olacak oyuncular 4 ten fazla olmaz diyor. yani 3 de olabilir gibi. max 8 olacak gibi.
Ekin öne geçti gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçi kuralda başka klüpten olacak oyuncular 4 ten fazla olmaz diyor. yani 3 de olabilir gibi. max 8 olacak gibi.
Kardeşim öyle olursa trden transfer yapmana ne gerek var ki
Yunus metehan jankat emin memin 8 kişi yazar geçersin niye günlerdir apo eren barış bunların yanına 1 tr içinde yetişme adam daha arıyoruz hiç düşünmediniz mi
Abi dedim ya eksik yazarsan eksik verirsin diye konu o değilGerçi kuralda başka klüpten olacak oyuncular 4 ten fazla olmaz diyor. yani 3 de olabilir gibi. max 8 olacak gibi.
Ekin öne geçti gibi![]()
@Ekin Amadekin gel buraya adamın 10ksını vermezsen adam değilsin
![]()
ok. bi daha soru sormayacam kimseye zaten, ortalık karışmasınAbi dedim ya eksik yazarsan eksik verirsin diye konu o değil
Uefanın kadro kayıt kuralında 17 yabancı pasaport 4 trde yetişme 4 de altyapıda yetişme kuralı var
Yunusu trde yetişmeye yazamıyorsun altyapıdan yetişmeye yazabiliyorsun
bu enayinin parasını esc ile ez renkdaş
hadi birader uzatmaAbi dedim ya eksik yazarsan eksik verirsin diye konu o değil
Uefanın kadro kayıt kuralında 17 yabancı pasaport 4 trde yetişme 4 de altyapıda yetişme kuralı var
Yunusu trde yetişmeye yazamıyorsun altyapıdan yetişmeye yazabiliyorsun
Yok kafamda farklı bir şey varbu enayinin parasını esc ile ez renkdaş
atsana adamın parasını konuyu değiştirmehadi birader uzatma
yarim saatimi yedin ama en azindan forumdaki senin gibi bilmeyen arkadaslar da ogrenmis oldu.
Dostum fmde 8 türk istiyor doğruKardeşim öyle olursa trden transfer yapmana ne gerek var ki
Yunus metehan jankat emin memin 8 kişi yazar geçersin niye günlerdir apo eren barış bunların yanına 1 tr içinde yetişme adam daha arıyoruz hiç düşünmediniz mi
Sor rtaş sorok. bi daha soru sormayacam kimseye zaten, ortalık karışmasın![]()
Alt yapıdan yetişme oyuncuyu TR'de yetişme işine de yazabiliyorsun. Yani 8 tane alt yapıdan yetişmiş Türk yazabilirsin ama en az 4 tane alt yapıdan yetişmiş yazmak zorundasın 8 tane kulübün alt yapısında yetişmeyen ama TR'de yetişmiş oyuncu yazamıyorsun. Alt yapında ve bellirli yaş küçükler zaten B listesinde oluyor ve rotasyonda kullanabileceğin TR yetişme bakıyoruz biz.Kardeşim öyle olursa trden transfer yapmana ne gerek var ki