Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yukarda gsnin uefaya bildirdiği kadro var gidin bi bakın

Batuhan yunus metehan yazılmış

Apo ve barış yazılmış hiç dikkat ettiniz mi

Ula altyapıda adam mı yok 3 tane daha altyapıdan adam niye yazmamışız?
Evet alt yapıdan adam yok. 21 yaş altılar zaten otomatik olarak B listesinde oluyor. Biraz mantıklı düşün GS alt yapısında yetişmiş adam neden TR yetişme sayılmasın? Bizim alt yapı nerede?

Beyler yukarda gsnin uefaya bildirdiği kadro var gidin bi bakın

Batuhan yunus metehan yazılmış

Apo ve barış yazılmış hiç dikkat ettiniz mi

Ula altyapıda adam mı yok 3 tane daha altyapıdan adam niye yazmamışız?
Yazmanın anlamı yok B listesinde var hepsi zaten

biri transfer bombasi patlatmali artik

Evet alt yapıdan adam yok. 21 yaş altılar zaten otomatik olarak B listesinde oluyor. Biraz mantıklı düşün GS alt yapısında yetişmiş adam neden TR yetişme sayılmasın? Bizim alt yapı nerede?

Madem altyapı trden yetişmeye tekabül ediyor neden 4-4 ayırmışlar hiç düşünmedin mi,biz neden eksik liste veriyoruz ya da neden zeki meki gelsin diyoruz kuralı doldurmak için,altyapıdaki adam yazılsa niye zekidir ahmetcandır bunları kovalayalım

Bak yukarda 4den fazla olamaz kuralını koydum üstüne gs kadrosu var 150 tane delil ve done var seni doğru sonuca ulaştıracak

Bana Sadri bu kurali 4 tane mecbur kendi altyapindan ve diger 4 ülkende baska takimda gelismis olmali gibi anlatiyor.

Yani diyelim senin zimba gibi altyapin var ve ordan rotasyonunda 8 tane adam kullaniyorsun. Simdi onun düsüncesine baksan, burdan tek 4 kisiyi bildirme hakkin oluyor ve diger 4 icin ekstra ülkende baska takimda gelismis oyuncu almalisin gibi anlatiyor kurali.

Ben FM'de baya uzun kariyer yaptigimda, challenge olsun diye bazen diger takimlardan hic oyuncu almayip, sirf kendi altyapimdan 8 oyuncu ekliyordum kadroya ve hic sorun cikmiyordu.
Barcelona da 8'den fazla altyapı oyuncusu var napacak barca oynatamayacak mi oyuncularını. O sekiz kontenjanı dolduracaklar.

O zaman bana Athletic Bilbaoun kadrosunu anlatabilirmisin? Adamlarin kadrosunun büyük kismi kendi altyapisindan. Bunlar nasil 25 oyuncuyu dolduruyor o zaman? Adamlar genelde EL/CL/ECL yapiyor ve hic sorun cekmiyor o kural yüzünden.

Madem altyapı trden yetişmeye tekabül ediyor neden 4-4 ayırmışlar hiç düşünmedin mi,biz neden eksik liste veriyoruz ya da neden zeki meki gelsin diyoruz kuralı doldurmak için,altyapıdaki adam yazılsa niye zekidir ahmetcandır bunları kovalayalım

Bak yukarda 4den fazla olamaz kuralını koydum üstüne gs kadrosu var 150 tane delil ve done var seni doğru sonuca ulaştıracak
Ciddi olarak saçmalamaktasın. Ayırdıkları şu 8 tane ülke yetişme bunların 4'ü alt yapı yetişme olmak zorunda. Yani sen istersen 8 tanesini alt yapı yetişme yap onda sorun yok. 21 yaş altı alt yapı oyuncuları zaten B listesinde oluyor o yüzden A listesinin yazmanın mantığı yok. Biz direk rotasyonda kullanabileceğimiz TR yetişme oyuncu arıyoruz. 21 yaş üstü alt yapı yetişmede de yeterli oyuncumuz yok zaten.

Ciddi olarak saçmalamaktasın. Ayırdıkları şu 8 tane ülke yetişme bunların 4'ü alt yapı yetişme olmak zorunda. Yani sen istersen 8 tanesini alt yapı yetişme yap onda sorun yok. 21 yaş altı alt yapı oyuncuları zaten B listesinde oluyor o yüzden A listesinin yazmanın mantığı yok. Biz direk rotasyonda kullanabileceğimiz TR yetişme oyuncu arıyoruz. 21 yaş üstü alt yapı yetişmede de yeterli oyuncumuz yok zaten.
Byi topçumuz olmadığı için çoğunlukla Aya yazıyoz biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt