- 16 Haziran 2010
- 203.782
- 155.760
- 6.838
Biraz daha yüksek teklif yaparlarsa evet öyle gözüküyorJ David kesin gitti mi Juveye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha yüksek teklif yaparlarsa evet öyle gözüküyorJ David kesin gitti mi Juveye
Transfer yaparsa hem yeni telefon da alır Hayrim
Kellen Fisher , İngiltere alt grup milli takımlarında oynadığına göre nabzı atıyordur AzizimNabzı atan bir Norwich sağ beki iş görür bence de, transfer politikamız tam olarak böyle olmali
Gökhanım sen iste hemen alalım Haim FrescomKellen Fisher , İngiltere alt grup milli takımlarında oynadığına göre nabzı atıyordur Azizim
Eren elmalı homeMetehan (Alt Yapı)
Yunus (Alt yapı)
Batuhan (Alt yapı)
Arda Ünyay (Home)
Bardakçı (Home)
Barış (Home)
Osimhen gelse bile bitane daha hucum oyuncusuna ihtiyacimiz var bizim. Morata da gidiyor.Biraz daha yüksek teklif yaparlarsa evet öyle gözüküyor
Ah evet çok iyi oldu.Eren elmalı home
Forumumuzun büyük üstadı duayen yorumcumuza katılıyorum.ligin başlamasına 6 hafta kaldı
acil kaleci
Günay homeMetehan (Alt Yapı)
Yunus (Alt yapı)
Batuhan (Alt yapı)
Arda Ünyay (Home)
Bardakçı (Home)
Barış (Home)
Günay home
SABRİ ne dion yahu anlamadım ne anlattığını ??? @Sadri Baykam
Ben ve ekinEski dostlar.
Ben onu jk altyapı sanıyordum 22sünde gelmiş meğerDeğil Almanya doğumlu
Homegrown kolayda alt yapı sıkıntılı.Yunus harici kullanabileceğimiz adam yok alma şansımızda yok pek.Sadece Ozan var.Ah evet çok iyi oldu.
Home tamam gibi ama Arda yerine daha net bir takviye de olabilir bu sene için. (Ahmetcan gibi)
Alt yapı için Ozan dışında pek yok.