Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.072
- 7.362
- 1.873
Bounou, Malcombu al hilali hiç izlemedim ama city yeniyorlarsa kesin 2-3 tane fark yaratan topçusu vardır
kimse onlar alınmalıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bounou, Malcombu al hilali hiç izlemedim ama city yeniyorlarsa kesin 2-3 tane fark yaratan topçusu vardır
kimse onlar alınmalıdır
Bounou cok iyi.Al Hilal de Malcolm ve Canselo var bildiğim kadarıyla. Bide forvetlerin de bir tane Brezilya’lı eleman var hatta 2 tane gol attı.
Ismi panter olsaydi iyi kaleci olacakti yavkaleci ve ismi kova
tam hatipoglu transferi
bu kulubu tuttugum icin utaniyorum resmen

2023-2024'te Leverkusen AL'de hep o oynamıştı iyiydi o dönem sanki. Geçtiğimiz sezon bilmiyorum ama fazla maçı yok ve tecrübesiz gibi o yüzden potansiyelli bir kaleci belki ama tecrübesiz olduğu için ciddi hataları da olabilir özellikle ilk sezonunda.Çekya milli takımının as kalecisi olmuş. ne kadar iyi bilemiyorum.
Klupte en az alan 2.5 alıyor ben zaten doğru demiyorum istediğim oyuncular da genelde bu yönde zatenO kim ki max 5m kadar cikacagiz yav. Cildirmamak elde degil
Benim istediğim oyuncular genelde zaten maaşları çok olacak adamlar degil . Klup en aza 2.5 vermiş ben de sizin gibi düşünüyorum hatta o paraya gelmez denir diye max 5 yazdım piyasa da biraz yüksek vbKendini ispatlamamış bebeye 5 milyon maaş mı vereceğiz.
2 milyon neyine yetmiyor. Arabistana döndü burası artık. Floryada petrol mü bulundu hayırdır ya.