- 18 Temmuz 2009
- 81.903
- 239.168
- 5.093
YalanKlupte en az alan 2.5 alıyor ben zaten doğru demiyorum istediğim oyuncular da genelde bu yönde zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YalanKlupte en az alan 2.5 alıyor ben zaten doğru demiyorum istediğim oyuncular da genelde bu yönde zaten
Ana
___Avrat
_______Küfür
Şunu transfer başarısı diye satmaları süperDevin Özek tam sovmen cikti bu arada
iyi PR yapiyor
iyi iyi hosuma gitti
En son ne zaman hızlı gs gördün? Her konuda yavaş bi camiayızLigin başlamasına şurada 1 ay kaldı artık kamp dönemi yaklaşıyor transferde hızlanmamız lazım.
seafield sen tamamdan devamKlupte en az alan 2.5 alıyor ben zaten doğru demiyorum istediğim oyuncular da genelde bu yönde zaten
Şunu transfer başarısı diye satmaları süper
Moskova,'da Turk'e en pahali taksi hizmetini kardesim vs ayagina Azeriler gecirir. Slava vereceginin cok ustunde odersin. Bu Haksn isi de, bagira bagira o yonde gidiyor. Hic gerek yok. Hakan iyi Galatasarayli ok ama 32 yasinda 3.5 ay sakatliktan oynamadin bu sene. 10 milyon dahi risk bonservise. Biz en pahali bonservisi 25 yasindaki adama 20 milyon odeyerek verdik. Uzaktan sevelim Hakan ile birbirimizi. Ayrilikta sevgiye dairHakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gitmek istiyor, ancak Türk kulübü şu anda Inter için 15 milyon eurodan fazlasını veremiyor. Inter ise 40 milyon euroya yakın bir bonservis talep ediyor. Son saatlerde Manchester United ve Fulham, Çalhanoğlu'nun menajerleriyle temasa geçti; daha önce Suudi Arabistan'dan da bazı yoklamalar olmuştu. (DAZN)
Crying one’nin Sky’de adamı varmış. Ondan haber oluyormuş
Süper haberler geliyor, 7 senede harcadığının toplamını galiba bu sene tek seferde harcayacakbu arada nebilcigim lafim sana degil genele
yauv bizim gslilere ne
vallah bize ne yani
adamlarda para var veriyorlar
bazen susmak gerekiyor
ali koc belli ki kulubu daha cok borclandirmanin pesinde kimse kulube yanasamasin diye
ne guzel iste
kenara cekilip kis kis gulmek varken yok o maliyet yok o para edermi gibi salak sacma sanki fbnin iyiligini istiyormus gibi konusan gslilere kil oluyorum
birakin adam daha cok borclandirsin
gslilerin yapmasi gereken tek sey var
fblileri pohpohlamak
uyarmak degil
21 yasinda ne idugu belirsiz hicbirsey yapmamis bir adama verdikleri parayi kendileri sorgulamiyorsa bize ne yauv
bak ali baskan simdi skriniar malinada 12 bayilacak
birakin bayilsinlar
yok o okadar edermi SANANE ulan
birakin iyice borclansinlar geleceklerinden yesinler
Napoli Juve'ye satmazsa?Osimhen büyük ihtimalle Juventus yapıp intikam almak isteyecek.
Temmuzdan sonra Juve ile imzalar. Bizde artık kendi gerçekliğimize döneriz.
Ne oldu ahbert ?