Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci işinin osimhen veya herhangi bi transferle bağı yok

Muslera'nın ayrılacağı 6..7 ay öncesinden belliydi

Hiç mi kaleci izlemediniz ölçmediniz tartmadınız enine boyuna

Ahmak gibi hala yok kiralık mı yok şu mu bu

Gardi olmasa futbolcu alamayacak cahil cühela sürüsü dolu bizde

Muslera nın yerine alacağın adamlar belli olmalıydı 6..7 ay ne yaptınız yatıp durdunuz mu

Kaleci..sağ bek.. 6 numaraya gelecek vaat eden genç bi isim..

Ne bekliyorsunuz hala ?

Okan ın futbolcu tercihlerine gram güvenmiyorum.. adam şampiyonluk kutlamalarının gecesine helikopterle bodrum a gitmiş

Başka biri olsa kapanır kemerburgaz a deli gibi futbolcu bakardı.. paran var pulun var.. önünde meydan okuyacağın bi şampiyonlar ligi var

Bilmiyorum ama ben yeterince transfer konusuna eğildiklerini düşünmüyorum.. birşeyler yaparsa Gardi yapar yoksa okan ile Hatip ile olacak iş değil transfer işi

Ligin başlamasına şurada 1 ay kaldı artık kamp dönemi yaklaşıyor transferde hızlanmamız lazım.

Crying one’nin Sky’de adamı varmış. Ondan haber oluyormuş

Abi isim geçmiyor ya saçma sapan bir transfer dönemindeyiz ağustos 15 tezim doğru olacak galiba

Şunu transfer başarısı diye satmaları süper

bu arada nebilcigim lafim sana degil genele

yauv bizim gslilere ne
vallah bize ne yani
adamlarda para var veriyorlar

bazen susmak gerekiyor

ali koc belli ki kulubu daha cok borclandirmanin pesinde kimse kulube yanasamasin diye

ne guzel iste

kenara cekilip kis kis gulmek varken yok o maliyet yok o para edermi gibi salak sacma sanki fbnin iyiligini istiyormus gibi konusan gslilere kil oluyorum

birakin adam daha cok borclandirsin

gslilerin yapmasi gereken tek sey var

fblileri pohpohlamak
uyarmak degil

21 yasinda ne idugu belirsiz hicbirsey yapmamis bir adama verdikleri parayi kendileri sorgulamiyorsa bize ne yauv :)

bak ali baskan simdi skriniar malinada 12 bayilacak
birakin bayilsinlar
yok o okadar edermi SANANE ulan

birakin iyice borclansinlar geleceklerinden yesinler

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gitmek istiyor, ancak Türk kulübü şu anda Inter için 15 milyon eurodan fazlasını veremiyor. Inter ise 40 milyon euroya yakın bir bonservis talep ediyor. Son saatlerde Manchester United ve Fulham, Çalhanoğlu'nun menajerleriyle temasa geçti; daha önce Suudi Arabistan'dan da bazı yoklamalar olmuştu. (DAZN)
Moskova,'da Turk'e en pahali taksi hizmetini kardesim vs ayagina Azeriler gecirir. Slava vereceginin cok ustunde odersin. Bu Haksn isi de, bagira bagira o yonde gidiyor. Hic gerek yok. Hakan iyi Galatasarayli ok ama 32 yasinda 3.5 ay sakatliktan oynamadin bu sene. 10 milyon dahi risk bonservise. Biz en pahali bonservisi 25 yasindaki adama 20 milyon odeyerek verdik. Uzaktan sevelim Hakan ile birbirimizi. Ayrilikta sevgiye dair

bu arada nebilcigim lafim sana degil genele

yauv bizim gslilere ne
vallah bize ne yani
adamlarda para var veriyorlar

bazen susmak gerekiyor

ali koc belli ki kulubu daha cok borclandirmanin pesinde kimse kulube yanasamasin diye

ne guzel iste

kenara cekilip kis kis gulmek varken yok o maliyet yok o para edermi gibi salak sacma sanki fbnin iyiligini istiyormus gibi konusan gslilere kil oluyorum

birakin adam daha cok borclandirsin

gslilerin yapmasi gereken tek sey var

fblileri pohpohlamak
uyarmak degil

21 yasinda ne idugu belirsiz hicbirsey yapmamis bir adama verdikleri parayi kendileri sorgulamiyorsa bize ne yauv :)

bak ali baskan simdi skriniar malinada 12 bayilacak
birakin bayilsinlar
yok o okadar edermi SANANE ulan

birakin iyice borclansinlar geleceklerinden yesinler
Süper haberler geliyor, 7 senede harcadığının toplamını galiba bu sene tek seferde harcayacak

Kyle Walker-Peters için girişimimiz var mı acaba göremedim. Boşta gözüküyor, ne vereceği belli.

IMG_4265.webp

Biraz moralimizi düzeltsin şu görsel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt