- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Benim yazdığım.oyunculqr zaten uygun adamlar hocam .seafield sen tamamdan devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yazdığım.oyunculqr zaten uygun adamlar hocam .seafield sen tamamdan devam
2 ay boyunca her gün anca buna bakıp düzeltiriz gibi geliyor
Yabancılardan 2.5 dan az alan var mı umarim vardir hocam sevinirim kendi adıma
Kim o?
Oh super, yarina kadar bekle gelecem.
Istesek "bayern hadi tmm yeter " diyebilirz umuyorum.
Sevinirim hocam ne diyeceğim mutlu olurum zaten benim listem ya da istediğim oyuncular da bu yönde. Yine söylüyorum promise icin burada 3 e gelmez 1 e gelmez denir diye o şekil yazdımEn az alanin 2.5 dan az oldugunu cikarirsam ne diyeceksin?
Celert Cuesta LeminaYabancılardan 2.5 dan az alan var mı umarim vardir hocam sevinirim kendi adıma
Yok yaw. Crying one’nin muhabirinden ne olur. Kolpa herifin biridirCiddi ciddi 65 m pound verdiler mi bunlar? 2 seneye değeri 15-20 m euro bandına düşecek bi herife gerçekten bu paralar verildi mi
25 degil 15.Osimhen'e verdiğimiz paranın haddi hesabı yok halen düşünmesi bile skandal hem CL oynayacak hem 25 m euro kazanacak.
Önümüzdeki hafta 2 haftalık süre biter yine 2 haftalık süre verilir Ağustos sonuna kadar böyle devam eder.
Mutlu olurum zaten öyle olsun.Celert Cuesta Lemina
Şu genç toplama işi harbi can sıkıcı. Biz hep çöpleri topluyoruz, altyapının başındaki vasıfsız kimse gitsin emlakçılık yapsın bıraksın bu işisu 3 sezonda fbin tek transferine kudurdum o da tadic
topcuoglutopcu adam gibi adamdi
ki verdigi katki ortada
o olmadan koca bir sifirdilar
fbli mallar futboldan gram anlamadigi icin tadice bok attilar salaklar
halbuki etrafina kenarina iyi adamlar koysalar tadicin ana rolde oldugu
sampiyonda yapardi
dzekonunda katki vereceginden emindim sadece yasindan dolayi temkinliydim
birde haberlere göre genc alt yapilarda en yetenekli cocuklari bunlar topluyormus onada kuduruyorum
geri kalanini pohpohlayin gecin
mesela skriniarin muthis stoper oldugunu sanmalari tam bir mal toplulugu oldugunu gösteriyor
osterwoldeyi filan iyi topcu saniyor bu mallar
ha birde hic bilmedigim icin djiku hiyarini önceden, fbde görüp begendim ender topculardan
onu yemeleri iyi
Benim bahsettiğim aslında sallai vari paralar o sebepten zaten Yunus da haklı olarak ondan zam ister maaşları düşük tutup genc almaya da cekinmemeliyizCelert Cuesta Lemina