Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Muslera bulmak kolay degil
Birebiri tabii degil, ama muslera da kusursuz olmadi. Hatalarindan cok cok faha fazla iyi maci oldugundan her daim guven verdi genel anlamda.

Onca scout departmani var bir sey var- bulunmaz bir pozisyon degil bence.minimum 5 sezon emanet edebilecegimiz biri olmali

Bulunamazsa/alinmazsa Gunaya guvenirim, gunayin arkasini yedeklerim ucuza

Yönetime kalsa Muslera ile devam edeceklerdi 1 yıl daha. Sommer'e bonservis vermek saçma olur ama boşa düşse her türlü istenir 1+1 yıl. Ter Stegen de aynı şekilde. Petrovic'i izlediğim kadarıyla beğendim ama 30 milyonluk maliyetin altına imza atar mısın deseler oturup düşünürüm. O da ayrı bir risk sonuçta.

Zanotti baya iyi bence. Stankovic de iyi. İtalyanlar gençlerinin kıymetini pek bilmiyor Calafiori mesela oradan oraya gezdi İsviçre'de. İtalyan kulüplerinin gencolarına odaklanmak mantıklı 2003+ kontenjanı için

Osi gelmeyecek.
Hakan Al-Hilal'e gidecek.
İlkay City ile devam edecek.

Bize sapı kalacak.

Hakan transferi zaten maddi acidan imkansiz, o kadar para verilmez kendisine yasi da 31.

Olabiliyorsa Ilkay alinmali, o da gelmek istiyor mu yoksa hayali futbolu City'de birakmak mi anlamiyorum.

1- kaleci transferi
2- osimhen kararı
3- piyasaya alevli giriş

15 gün bekleyin derim

1 ay sonra lig başlıyor kaleci ve santrafor alın alooo zaten osimhen olsa bile 3.santrafor lazım olacak bari onu alın

Hakan transferi zaten maddi acidan imkansiz, o kadar para verilmez kendisine yasi da 31.

Olabiliyorsa Ilkay alinmali, o da gelmek istiyor mu yoksa hayali futbolu City'de birakmak mi anlamiyorum.

İlkay bence tam bir Alman. Sıfır duygusallık gibi hissettiriyor bana.

Yani diyor ki City beni istemezse, artık S tier seviyede kulüplerde yer alamıyorsam o zaman Galatasaray'a gelirim.

City kendisini tuttuğu sürece beni salın gideyim demez.

Ayrıca hepimiz biliyoruz ki çevremiz önemlidir, kararlarımızı etkiler yani. Düşünsene mesela en yakın arkadaşların sana diyor ki, Ya İlkay sen yıllarca City-Barça 10 numarası oldun, gel 1-2 sene daha böyle devam et, böyle bırak futbolu, zirvede bırakmış olursun vs.

Bi akşam dönen böyle bir sohbet bile her şeyi etkileyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt