Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ayıp ve bu ayıbı yönetim çözmek zorunda. Kendi evladınla ilgili sıkıntı yaşama yaşıyorsan o sıkıntıyı yok et. Güçlü yönetim göremeyeceğiz hiçbir zaman
Aziz yıldırım falan olsa o menajer 0 komisyonla o imzayı atmak zorunda kalırdı

Bu kadar pasif bi yönetim olamaz gerçekten

Önce Osi önce Osi- Ok
Osi önceliğim siz değil deyip cazip bir teklif gelir ve kaçarsa- b planı yok ve diğer forvetler de transferleri tamamlamış olur muhtemelen.
Kale-Hala bir ses yok, alamıyorlar.

Sol stoper, sağ bek, gönderilmesi gerekenler... Elde var sıfır. Yangın lazım.

:berkan:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250702-130437.webp
    Screenshot_20250702-130437.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 17
Bir dipnot bırakayım. Sermaye artırımı için lot satımları sanırım 1 ay sonra başlıyor mevzuat gereği o zaman kadar da oyalama işi olabilir. Sıcak para gelince bankalar birliğinden çıkılacak oyuncu satımı yapılacak sonrasında para harcanmaya başlar gibime geliyor.

Sommer'e ben okeyim, bir de Deniz Dönmezer'i alıp kiralayalım mis gibi olur 2 sene Sommer götürür sonra Deniz alır formayı

24 yaşında para için götü kalkan adama acımam abi. Zaten 1 sene sözleşmesi kalmış gönderirsin alt takıma, menajerini değiştiği güne kadar orada idman yapar.
25 yaşına gelmiş 1 sene oynamamış oyuncuyu o saatten sonra kim alıp 2,5 milyon maaş verir ona da kendi karar versin.
En fazla gideceği portekiz ligi orada da 1 sene 700 bine oynatır 2. sene yedek bırakırlar. Yaşın 27 olur zaten.
Ş.ligi vitrininde kendini gösterip gideceksen git, gitmek istiyorsan ac menajerin getirsin insan gibi bonservisi yine git.
Masaya oturup oturup artistlik yapacaksan yapma.
Ne barış ne kerem 2 kere şu haberi duymadık kendisinden.

Gelişmek için gitcem dedim gittin, almadılar geri döndün formayı verdik oyna diye.
Altyapıdan çıkan 15 senedir kulübün ekmeğini yiyen adam hala para diyorsa çok ısrar etmemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt