Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter geçen sene Josep Martinez diye bir kaleciyi 13,5 milyona almış, taraftarları çocuğu beğeniyor, kaleyi o alabilir diyor.

Bence 5 milyon falan isterler ama Sommer en mantıklı isim gibi. 2-3 yıl rahatlıkla oynar zaten. Zaten Nando ile arasında 2,5 yaş fark var.

Bir senedir Musleranin yerine adam lazim oldugu belli ama bu beceriksizler birsey beceremiyor. Leverkusen Wirtzi satmadan önce gidip bir genc 10 No aldi 2. Bundesligadan, üstüne Wirtzin gitmesinden sonra, daha kamp baslamadan Tillmani aldilar.

Acaba biz ölmeden bizim takimi profesyonel davranisla ve ileriyi görenler hamleler yaptigini görecekmiyiz?
Anlatın resmen ders niteliğinde .2 yıldır kaleci neden bakılmaz.Yada neden bir anlaşma yapılmaz.Umarım yanıltırlar bizi.Verdiğin örnek olması gereken.Ama biz son güne kadar bakarız hallederiz kafasındayız.Her işimiz öyle değilmi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250128_201031_Gallery.webp
    Screenshot_20250128_201031_Gallery.webp
    10 KB · Görüntüleme: 8
Çalhanoğlu 6 numara
Kökçü 8 numara
Gündoğan 10 numara

Şöyle bir yerli orta saha alternatif dizilimi oluştursak güzel olur. 🙃

Geçen sene biri Muslera bıraktıktan sonra, kalede Altay Bayındır'ı görünce şaşırmayın demişti. Kimdi o, evliya filan mı? Durum oraya doğru gidiyor.

Muslera'ya dil dökülüp ikna edilmesi gerektiği daha 2 ay öncesindn belliydi

Bunların Osimhen'i bekleyeceğiz diye kaleyi boş bırakacaklarını tahmin etmeyen yoktu herhalde

hocanın ne inadı var yaw herif karı gibi triplere giriyor

önceki sezon iyi oynarken davinson yedek bekledi koca 2. devre bunun kadar sorun çıkarmadı

nelssonu çok sevmeme rağmen olayın buralara gelmesinin tek sebebi kendisi
adama insiyatif verdik mi? takimda bir rol verilmedi bana gore.
nelson her gittigi kulupte genc yasina ragmen kaptan olmus bir oyuncu.
birinci kaptan olabilecek bir oyuncuydu onun yerine her macta 30 metre kosup sari kart yiyen muslerayi izledik

kendisine gitmesi icin izin verdik birkac milyon pazarligi yapip gondermedik. 15m arti opsiyon teklifler vardi. kaldiktan sonra da ikinci plana ittik.

ben hic bir kuzeyli oyuncunun kari gibi trip attigini gormedim.
bir de nelsona sormak lazim neler yasadigini?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt