Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen olmasa şampiyon olamazdık net.. ya osimhen alacaksın ya da güçlü kadro kuracaksın..

9893.jpg

Hatipoğlunu göndermediğimiz her gün aleyhimize haberiniz olsun.

Boniface ismini bize kim yazdi yaw

adam terminator. Sakatligi olmasa cok ust seviye bi takimda izlerdik

Ortada resmi teklif yapmadıktan sonra somut bir gelişme olamayacağını herkes biliyor. Sosyal medyaya pompalanan 10-15 milyon euro tahmini bonservis bedeli söylentileri kaç haftadır devam ediyor. Transfer dönemi daha yeni resmen açılmış olmasına rağmen şimdiden gelecek günlerden tiksinmeye başladım. Hımbıl hımbıl yatarak yine saçma sapan işlerin peşine düşecekler gibi.

Ortada resmi teklif yapmadıktan sonra somut bir gelişme olamayacağını herkes biliyor. Sosyal medyaya pompalanan 10-15 milyon euro tahmini bonservis bedeli söylentileri kaç haftadır devam ediyor. Transfer dönemi daha yeni resmen açılmış olmasına rağmen şimdiden gelecek günlerden tiksinmeye başladım. Hımbıl hımbıl yatarak yine saçma sapan işlerin peşine düşecekler gibi.
Beklenen transferler gelmezse tüm sorumlusu sensin.

Petrovic’i CL diye only wants Gala dedirtmek lazım. Alternatiflerini bizimkiler bitiremez, düzgün alternatif kalmadı zaten. Yine Doue-Jelert olayına dönecek iş. Sunderland’e düşmek için mi gideceksin diye bağlamak lazım da bizimkilerde o beceri yok

adama insiyatif verdik mi? takimda bir rol verilmedi bana gore.
nelson her gittigi kulupte genc yasina ragmen kaptan olmus bir oyuncu.
birinci kaptan olabilecek bir oyuncuydu onun yerine her macta 30 metre kosup sari kart yiyen muslerayi izledik

kendisine gitmesi icin izin verdik birkac milyon pazarligi yapip gondermedik. 15m arti opsiyon teklifler vardi. kaldiktan sonra da ikinci plana ittik.

ben hic bir kuzeyli oyuncunun kari gibi trip attigini gormedim.
bir de nelsona sormak lazim neler yasadigini?
Zuhahahahah kulüp efsanesi muslera yerine kaptan olmadığın için özür dileriz victır nelsın

Kaptanlık potansiyeli falan hiç yoktu sessiz sedasız bi adamdı.

Sadece Marcaonun satıldığı sene iyi teklif geldi sevilladan satmadık, sonra da 2 yıl boyunca hep oynadı zaten neredeyse.

Geçen yaz gidicem gidicem diye tutturup teklif getiremedi doğru düzgün ve saldı kendini kafaca bitirdi burayı. Kulübün hiç suçu yok şu anki durumdan, kendi kendini bitirdi.

Tekrar söylüyorum bunları nelsson için defalarca milletle kavga etmiş biri olarak söylüyorum, davinson yerine oynamalı diye saçmalayacak kadar çok seviyodum kendisini.

Keşke cancelo ihtimali olsaydı Araplar da sağlam kazaniyordur. semedo'da yoklanılabilir.

Kendi ligindeki ahmet kutucuyu analiz edemiyor daha teknik ekip.Sane felan bunların harcı değil klüp taraftar menejer sayesinde oyuncu görebiliyoruz işte.Bu klüp bu kafayla asla avrupada başarı gelmez bana göre avrupa kupasında çeyrek final bile başarıdır ekibe.Ahmet kutucu=tarık çamdal olacak.Her yıl 2şer hücumcu bek aldırıp 4lü geçiş oyununda oynatan tayfa bunlar sonra okancılar çıkıp okan hocam sokan hocam diyor:D:D avrupada 5te1 bütçesiyle adamlar oyun olarak ezdiler seni bu sene.

Osimhen meselesi temmuzun son haftasini bulur bu gidisle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt