Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o sene bu sene mifener bu sene fena geliyor. Ben korkarım arkadaş
Beklenen transferler gelmezse tüm sorumlusu sensin.Ortada resmi teklif yapmadıktan sonra somut bir gelişme olamayacağını herkes biliyor. Sosyal medyaya pompalanan 10-15 milyon euro tahmini bonservis bedeli söylentileri kaç haftadır devam ediyor. Transfer dönemi daha yeni resmen açılmış olmasına rağmen şimdiden gelecek günlerden tiksinmeye başladım. Hımbıl hımbıl yatarak yine saçma sapan işlerin peşine düşecekler gibi.
Bu herifin gitmesi icin her seyi yapcaklar.Barcelona, ter Stegen'in kaptanlık pazubandını elinden almak istiyor. [Mundo Deportivo]
Zuhahahahah kulüp efsanesi muslera yerine kaptan olmadığın için özür dileriz victır nelsınadama insiyatif verdik mi? takimda bir rol verilmedi bana gore.
nelson her gittigi kulupte genc yasina ragmen kaptan olmus bir oyuncu.
birinci kaptan olabilecek bir oyuncuydu onun yerine her macta 30 metre kosup sari kart yiyen muslerayi izledik
kendisine gitmesi icin izin verdik birkac milyon pazarligi yapip gondermedik. 15m arti opsiyon teklifler vardi. kaldiktan sonra da ikinci plana ittik.
ben hic bir kuzeyli oyuncunun kari gibi trip attigini gormedim.
bir de nelsona sormak lazim neler yasadigini?
Maalesef bu seneo sene bu sene mi
İnş sergio çok iyi zamanlama olurOsimhen meselesi temmuzun son haftasini bulur bu gidisle