- 21 Haziran 2011
- 27.213
- 7.319
- 2.238
Okan hocanın 1. önceliği Hakan Çalhanoğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonuslarla 3,5’tu. Net 2-2,5’tu snrm. Bonservisin yarısını 4’e verelim. Orada 3’e Bremen yapsın. 5,5 alalımBiz köhnü niye 3.5a falan satmadık teklif geldiğinde

Hangi paylasimi?Dayının paylaşımı yapılmış burda hiç görmedim, hayret. Bizim muhabirlere sallıyozda burda da resmi bu olaydan Kimsenin haberi yok![]()
İnsta hesabında teşekkür edilmişHangi paylasimi?
Kerem Demirbay mi?İnsta hesabında teşekkür edilmiş
Genelde bizimkiler hiç atlamazdı böyle videoları falan o yüzden dedim. Çok ta önemlş değil ya burayada atıyolardı.
şu formamı yoksa renkdaş120. Yıla özel forma çıkıyomuş galiba ekimde, müthiş bir forma eğer doğru ise.
Erden reis para yokken, Torri, Mertens, Davidson, İcardi çekti.İyi kaleciyse bu Petrovic 25 milyon Euro basıp alsinlar. 15 yıl daha kaleci ile ugrasmayayim.
Yönetimin parası varken transfer yapamıyor bir de para olmasa hepten yandık.
şu formamı yoksa renkdaş
Bıyıktan dolayı açamiyorlar. O biyikta olupta iyi hizmet veren yok.Erden reis para yokken, Torri, Mertens, Davidson, İcardi çekti.
İşte aralarındaki fark bu. hatipe isrifa tagları neden açılmıyor onu çok ama çok merak ediyorum. Osim transferinden bile önemli o şahsın istifası yada kovulması.