Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.962
- 22.709
- 1.388
Samuel Lino çok iyi oyuncu bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Florya buharlaşmasaydı ben yine har vurup harman savurmalarına razıydım. Pek bi beklentim yok Dursun Özbek'tenKışla 80 okay de kışın Dursun para harcatmadı 35lik Boey satışına rağmen BBden çıkıcaz diye kandırdı herkesi
10a Assignon’u bağlamışken alamadık sonra niye Aurier geldi eşeğin şeynden geldi
Neyse Hatip’in 1 yılda uğrattığı zararı tarihte uğratan yoktur, kulübe sponsor getirdi para soktu dicem o da yok.
Zaten siyasetin getirdiği adam ibrahim o yüzden midemi bulandırıyor bu tür şeyler.Kışla 80 okay de kışın Dursun para harcatmadı 35lik Boey satışına rağmen BBden çıkıcaz diye kandırdı herkesi
10a Assignon’u bağlamışken alamadık sonra niye Aurier geldi eşeğin şeynden geldi
Neyse Hatip’in 1 yılda uğrattığı zararı tarihte uğratan yoktur, kulübe sponsor getirdi para soktu dicem o da yok.
hatip ismi forumda bile yasaklanmalı , bi lakap takin daha iyiKışla 80 okay de kışın Dursun para harcatmadı 35lik Boey satışına rağmen BBden çıkıcaz diye kandırdı herkesi
gittiği takımdan beklentisi olmalı maaş konusunda , ayni sallai gibiAbi Yunus falan satılamaz ya
Barış da satılmamalı ama çocuğun çok iyi talibi çıkar o da gitmek istiyorum derse engel olunmasa daha iyi olur pek çok hizmetleri oldu
Fakat Yunus'a daha doyamadık ya 2017'den beri doğru dürüst bir şans verilmesini bekliyoruz
Sallai'ye var da Yunus'a yok mu. Ayıptır ayıp ya
anlamadım tam ne dediğinigittiği takımdan beklentisi olmalı maaş konusunda , ayni sallai gibi
Endikaya taktın rtsNdicka denen eleman gerçekten 30 milyonluk oyuncu mu?
1.92 boy
Hızlı
Sol ayaklı

Siyasetin mi 2. Başkan Metin beyin mi?Zaten siyasetin getirdiği adam ibrahim o yüzden midemi bulandırıyor bu tür şeyler.
Menajerini kov sonra gel imzala diyeceksin.Yunusa 2.5m euro teklif edilmişti kabul edilmemiş mesela menejeri yüzünden büyük sıkıntılar var nasıl çözülecek bu iş.Büyük ihtimal yunusu satacaklar.
Gençler niye oynamadı diye eleştiri yapılırken son maç Başak topçularını 1v1 çağıran Osimhen:Jelert..cuesta.. Kerem Demirbay..angelinho..frankowski.. yusuf demir.. Ahmet kutucu..
Hadi herşeyi geçtim ..şampiyonluğu garantilemişiz.. gençlere süre vereceğine cuesta i kerem i oynatan birinden bahsediyoruz
bence senin bahsettigin konuma gelkdiginde adami coktan kaybetmistik. muslera bence kaptanlik gorevini sahada yerine getiremiyordu. nelson her turlu tartismada yada potansiyel var durumunda hep hakemin ve olayin etrafinda bulunan bir adamdi. bu marcao gittikten sonra bozulmaya basladi. sanchez ile uyumlu olmamasinin sebebi de okan'in ikili orta saha ile suursuz onde baski futbolundan kaynakli. nelson ayagi da temiz olmadigi icin hizli oyun kuramayinca biletini kesti zaten. oyuncuyu bu duruma goturen bir surec var. bunu dogru okumak lazimZuhahahahah kulüp efsanesi muslera yerine kaptan olmadığın için özür dileriz victır nelsın
Kaptanlık potansiyeli falan hiç yoktu sessiz sedasız bi adamdı.
Sadece Marcaonun satıldığı sene iyi teklif geldi sevilladan satmadık, sonra da 2 yıl boyunca hep oynadı zaten neredeyse.
Geçen yaz gidicem gidicem diye tutturup teklif getiremedi doğru düzgün ve saldı kendini kafaca bitirdi burayı. Kulübün hiç suçu yok şu anki durumdan, kendi kendini bitirdi.
Tekrar söylüyorum bunları nelsson için defalarca milletle kavga etmiş biri olarak söylüyorum, davinson yerine oynamalı diye saçmalayacak kadar çok seviyodum kendisini.