Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusa 2.5m euro teklif edilmişti kabul edilmemiş mesela menejeri yüzünden büyük sıkıntılar var nasıl çözülecek bu iş.Büyük ihtimal yunusu satacaklar.

Kışla 80 okay de kışın Dursun para harcatmadı 35lik Boey satışına rağmen BBden çıkıcaz diye kandırdı herkesi

10a Assignon’u bağlamışken alamadık sonra niye Aurier geldi eşeğin şeynden geldi

Neyse Hatip’in 1 yılda uğrattığı zararı tarihte uğratan yoktur, kulübe sponsor getirdi para soktu dicem o da yok.
Florya buharlaşmasaydı ben yine har vurup harman savurmalarına razıydım. Pek bi beklentim yok Dursun Özbek'ten

Kışla 80 okay de kışın Dursun para harcatmadı 35lik Boey satışına rağmen BBden çıkıcaz diye kandırdı herkesi

10a Assignon’u bağlamışken alamadık sonra niye Aurier geldi eşeğin şeynden geldi

Neyse Hatip’in 1 yılda uğrattığı zararı tarihte uğratan yoktur, kulübe sponsor getirdi para soktu dicem o da yok.
Zaten siyasetin getirdiği adam ibrahim o yüzden midemi bulandırıyor bu tür şeyler.

hatip ismi forumda bile yasaklanmalı , bi lakap takin daha iyi

Abi Yunus falan satılamaz ya

Barış da satılmamalı ama çocuğun çok iyi talibi çıkar o da gitmek istiyorum derse engel olunmasa daha iyi olur pek çok hizmetleri oldu

Fakat Yunus'a daha doyamadık ya 2017'den beri doğru dürüst bir şans verilmesini bekliyoruz

Sallai'ye var da Yunus'a yok mu. Ayıptır ayıp ya

Abi Yunus falan satılamaz ya

Barış da satılmamalı ama çocuğun çok iyi talibi çıkar o da gitmek istiyorum derse engel olunmasa daha iyi olur pek çok hizmetleri oldu

Fakat Yunus'a daha doyamadık ya 2017'den beri doğru dürüst bir şans verilmesini bekliyoruz

Sallai'ye var da Yunus'a yok mu. Ayıptır ayıp ya
gittiği takımdan beklentisi olmalı maaş konusunda , ayni sallai gibi

Florya'yı çöpe attıktan sonra bi zahmet bırakıp gidin de biz de rahatlayalım siz de. Aynı floryayı 2 defa çöpe atmayı nasıl başardı ve camia yetki verdi ona şaşıyorum. Kusura bakma mustafa cengiz başkan emanetine yine sahip çıkamadık

pickle rick2.webp

Osimhen kararını verene kadar transfer heyetimizin durumu

Jelert..cuesta.. Kerem Demirbay..angelinho..frankowski.. yusuf demir.. Ahmet kutucu..

Hadi herşeyi geçtim ..şampiyonluğu garantilemişiz.. gençlere süre vereceğine cuesta i kerem i oynatan birinden bahsediyoruz
Gençler niye oynamadı diye eleştiri yapılırken son maç Başak topçularını 1v1 çağıran Osimhen:

Come On GIF by Max

Petkovic icin baskanimiz tüm sartlari zorladı ama herif ingilterden cikmak istemedi. Napak kardeş adamı zorla mı getirek?

Ndicka gayet iyi bi herif ama maaşı tuzlu (€4m net), güzel bi imza parası da vardı diye aklımda kalmış Frankfurt'tan beleşe gitti diye. Roma'da da aslında bi iyi bi kötü dalgalı bi performansı vardı son sezona kadar. Ranieri'nin en pozitif etkiyi yaptığı oyuncu olabilir

Yalnız olacak maliyetler düşünülünce saçma bi hamle olur. €5-6m maaş €20m bonservis falan gibi bedellere anca biter ki bunlar bile iyimser bedeller. Sol stoperde böyle bir şeye gerek olmadığı kanısındayım. Bonservis maliyetine girmek okey ama maaş bunun üçte biri falan olursa okey, Veiga mantıklı geliyor o yüzden. Ayrıca 2003+ kontenjanında oynayabiliyor ve gerekirse sol beke atabiliriz kendisini

Zuhahahahah kulüp efsanesi muslera yerine kaptan olmadığın için özür dileriz victır nelsın

Kaptanlık potansiyeli falan hiç yoktu sessiz sedasız bi adamdı.

Sadece Marcaonun satıldığı sene iyi teklif geldi sevilladan satmadık, sonra da 2 yıl boyunca hep oynadı zaten neredeyse.

Geçen yaz gidicem gidicem diye tutturup teklif getiremedi doğru düzgün ve saldı kendini kafaca bitirdi burayı. Kulübün hiç suçu yok şu anki durumdan, kendi kendini bitirdi.

Tekrar söylüyorum bunları nelsson için defalarca milletle kavga etmiş biri olarak söylüyorum, davinson yerine oynamalı diye saçmalayacak kadar çok seviyodum kendisini.
bence senin bahsettigin konuma gelkdiginde adami coktan kaybetmistik. muslera bence kaptanlik gorevini sahada yerine getiremiyordu. nelson her turlu tartismada yada potansiyel var durumunda hep hakemin ve olayin etrafinda bulunan bir adamdi. bu marcao gittikten sonra bozulmaya basladi. sanchez ile uyumlu olmamasinin sebebi de okan'in ikili orta saha ile suursuz onde baski futbolundan kaynakli. nelson ayagi da temiz olmadigi icin hizli oyun kuramayinca biletini kesti zaten. oyuncuyu bu duruma goturen bir surec var. bunu dogru okumak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt