- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Kaleciye yüksek bonservis vermeme eylemini Osimhen işine yoruyorum hep. 1-2 sene idare edip kaleci transferini erteleme düşünceleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maskot olarak antrenmanlarda eğlence olsun diye alınmalı benceO da kim
Bizden baska enayi kulup yok mu destek olacak?İnter yapılanma sürecine girecek, destek oluyoruz bizde sanırım
burdaki fotosporThe Sun güvenilir miydi
Fanatik ile kapisir ama Fotomac kazanir bu derbiyi.The Sun güvenilir miydi
Ben rulo yaptım wcde kullanıyorumThe Sun güvenilir miydi
Yok demek ki.Bizden baska enayi kulup yok mu destek olacak?
Galatasaray’ın siyaseti, iki grup üzerine kurulu; Lise ve çıkar grupları. Gördüğüm kadarı ile bu iki grup bir birini dengeliyor. Liseciler genelde “elitist ve paylaşmaz” bir tutumla sahiplenir ve taraftarı dışlar; ancak yeri geldiğinde çıkar gruplarını frenler.. tersi de geçerlidir. Kısaca iki grup da birbirini etkiliyor. Erden hem liseli değil hemde çıkar gruplarına yakın değil; kim oy verecek? Taraftarın bir söz hakkı yok ki, genel kurul karşısında..Başkan adayı olsun garanti seçilir
Tamamen dediğin gibi olsa mustafa cengiz dursun özbek'e karşı seçim kazanamazdı.Galatasaray’ın siyaseti, iki grup üzerine kurulu; Lise ve çıkar grupları. Gördüğüm kadarı ile bu iki grup bir birini dengeliyor. Liseciler genelde “elitist ve paylaşmaz” bir tutumla sahiplenir ve taraftarı dışlar; ancak yeri geldiğinde çıkar gruplarını frenler.. tersi de geçerlidir. Kısaca iki grup da birbirini etkiliyor. Erden hem liseli değil hemde çıkar gruplarına yakın değil; kim oy verecek? Taraftarın bir söz hakkı yok ki, genel kurul karşısında..