Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.101
- 36.603
- 3.798
2026 Mayıs olması lazım.bizim seçim seneye mi yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2026 Mayıs olması lazım.bizim seçim seneye mi yaw
1 dakika düşünmem, italya dışına 25m imiş, gerekirse Barış ya da Sara satılır, gelmek istesin yeter
bu müptezeli nöbetten atın. konsantrasyonumuzu bozuyor @admindoğrularla yanlışların arafında
şans kötülerin tarafında
kronik malesefHiç gerek yok. Git Benfica'dan Bah'ı ucuza çöz daha iyi.
Adam biliyo elindeki transf komitesinin becerisini.Burhan Can Terzi: "Galatasaray, yarın telefon açsa Lucas Perri hemen Galatasaray'da olur. Başkan Dursun Özbek, 'Sakin olun' diyor."
![]()
şampiyon olursak şampiyon oluruz2026 Mayıs olması lazım.
O mesajın komik geldi çünkü. Florya anlaşması da miktar üzerinden değil hasılat paylaşımı üzerinden o rakamlar minimum garanti edilen rakamlar velev ki çöp etti yetkiyi falan ben vermedim hani haberin olsun.
Burhan kafasında hikayeler yazıp bunlari paylasan biri rts ciddiye alma.Kele kufur serbest olsun yav
1 dakika düşünmem, italya dışına 25m imiş, gerekirse Barış ya da Sara satılır, gelmek istesin yeter
jajajahha yine mi kronik önermişkronik malesef
hatip burnunu sokmadan hemenKavukçu ve Gardi'yi Dumfries operasonuna davet ediyorum
Fm'de alırsın renktaş realist olalımBizim tıpkı Slavia nın aldığı Malick Diouf gibi adamları, İskandinav ülkelerin liglerinden bulup getirmemiz lazım.
Biz de ne hikmetse hep birilerini istesek bitirecek durumda oluyoruz ama sonra sıra ona geldiğinde bitiremiyoruz. 15 milyon isteyen Lyon'un haberi var mı acaba? Hemen bitirebileceğimizden.Burhan Can Terzi: "Galatasaray, yarın telefon açsa Lucas Perri hemen Galatasaray'da olur. Başkan Dursun Özbek, 'Sakin olun' diyor."
![]()
Bu kadar saf olmayın lütfen yav. Riva için de minimum gelir yalanını attılar sonra satılmadı cart curt bahane çöp oldu gitti. Boşa satılan umutlara kanmayın 500 milyon dolar dediği floryayı 300 milyona çöpe attı bitti gitti iş.Oh be sonunda yazan biri olmuş. Millet gerçekten 300 m dolar alacağımızı sanıyor. Bugün floryada 350-400 araa içinde tripleks lüks bir villa minimum 4-5 m dolar bandındadır
Yok be bu kroniklil değil şanssızlık. Bah taş gibi adamjajajahha yine mi kronik önermiş
adam tmarktta 2 saifeden az sakatlık kaydı olan topçu istemiyor yaw çok enteresan
Ekli dosyayı görüntüle 292969
batık duruma düşmeden et adaylığının kabul göreceğini sanmıyorum cafom ya.şampiyon olursak şampiyon oluruz
şampiyon olamazsak erden ağabey gelir
winwin
@Cafer Güneykronik malesef
Malick Diouf u Norveç liginden bulup getirdi Slavia, bizim scout ağımız onlardan daha mı kötü ? Zımba gibi oyuncu, Nagalo da öyleydi.Fm'de alırsın renktaş realist olalım