Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.216
- 39.975
- 3.013
Sommerle transfere başlamışken sağ beke vazquez 10 noya da messi çekelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sommerle transfere başlamışken sağ beke vazquez 10 noya da messi çekelim
bildirim geldi kadavra önerisi gelir gelmez
Tamam. Bu arada Riva'da gördük dediğini de Erden Timur başarılı proje diyordu. Hatta Erden Timur'un kendisi de o ihaleye girmiş ve 3. en yüksek teklifi vermişti. Riva'nın o zamanı unutuluyor alt yapısı, izinlerinin falan hiç olmadığı gibi konular vardı.Geçin bu minimum hasılat masallarını riva'da gördük minimum hasılatı. Yetkiyi sen vermemiş olabilirsin ama o mesaja güldüğüne göre hala olayın ciddiyetini kavrayamamış ve dursunu nasıl savunsam kafasında olduğun belli. 2.kez yapılan bu ihaneti ben sindiremiyorum şahsen seni bilemem
1 dakika düşünmem, italya dışına 25m imiş, gerekirse Barış ya da Sara satılır, gelmek istesin yeter
Sana da tamam dursun özbek fan club başkanı hasanTamam.
ilk olarak biz Norveç liginden aldığımız oyuncuyu yabancı sınırından dolayı oynatmak zorunda olarak almalıyız,2.olarak gerek taraftar gerçeği gerek ligdeki yarışmacı durumdan dolayı oyuncu geliştirmemiz çok zor o yüzden Malick Diouf gibi adamları ucuza alıp anca fm'de oynatırsın,Malick Diouf u Norveç liginden bulup getirdi Slavia, bizim scout ağımız onlardan daha mı kötü ? Zımba gibi oyuncu, Nagalo da öyleydi.
Fm konusuna gelirsek ben de Dumfries için aynısını düşünüyorum.
2-3m falan kazanıyordu sonra güncelleme yapıldı mı bilmiyorumMaaşı ne kadar acaba.
tamam işte ondan diyom şampiyon olamazsak gelir diyebatık duruma düşmeden et adaylığının kabul göreceğini sanmıyorum cafom ya.
parlak dönemlerde kaymağı hep liseliler yiyor
Sana da ergen arkadaş.Sana da tamam dursun özbek fan club başkanı hasan
yönetime güvenmiyon mu3 yıl üst üste şampiyon olmuş ve son 2 yıldır sayısız transfer ıskası yapmış bir takımın beklemesi çok normal. Erken davransak alabileceğimiz adamlar pahalı ve seçenekler kıt.
Temmuz sonuna doğru güzel fırsatlar çıkacaktır. Acele etmemizi gerektirecek bir durum yok, bugün maç olsa forvet dışında sahaya son 3 yılın şampiyonu çıkacak.
Yönetime güvenmiyorum ama bu tercihler açısından yoksa beklemekte bir sakınca yok.
Yalakalıktan iyidir ergen olmakSana da ergen arkadaş.
Yeni sozlesme yapti zaten, senelik 4 aliyor suan.2-3m falan kazanıyordu sonra güncelleme yapıldı mı bilmiyorum
Devre arası çok para istedikleri için alamamış ya bizimkiler ondan dedim.kronik malesef