Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.412
- 58.620
- 3.383
serkan reçber aklına nerden geldi allah aşkınaErden timur baskan olduğunda futbol kısmına serkan recber tarzında biri bakar umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serkan reçber aklına nerden geldi allah aşkınaErden timur baskan olduğunda futbol kısmına serkan recber tarzında biri bakar umarım.
Maalesef öyle AzizimKol gibi bir transfer sezonu geçiriyoruz Alim![]()
Ortasaha ilginç olmuş abiDream Team 2025
Şövalye
Dumphies Davinson Ndicka Eren
Hakan Bissouma
Sane Bernardo Barcola
Osimhen
Tarzını beğeniyorum ben ya genc buluyor . Isim farketmez o tarzda biri olsun.serkan reçber aklına nerden geldi allah aşkına
Caferinim güzel roman yazar aslındaBurhan Can Terzi: "Leroy Sane transferinde kritik karakterin Kerem Demirbay olduğunu açıklıyorum... Kerem Demirbay - Leroy Sane arasında çok önemli bir abi kardeş ilişkisi var. Sane'yi Bayern ve Arsenal zorlarken Kerem Demirbay, Sane'yi arıyor ve 'Bırak Arsenal'i falan hemen buraya geliyorsun hemen' diyor. Önemli rol oynuyor. Sane de Kerem Demirbay'ın ayrılığına çok üzülmüş ama herhangi bir sıkıntı yok. Birlikte oynamayı çok istiyorlarmış."
yav
Utkucan iyi miTarzını beğeniyorum ben ya genc buluyor . Isim farketmez o tarzda biri olsun.
Bilmem sizler daha iyi bilirsiniz hocamUtkucan iyi mi
Hocam bana bırakırsan çöp derim, elle tutulur bir buluşu yokBilmem sizler daha iyi bilirsiniz hocam
O kim hocamPeygamber katili şehre mensup olan ismi lazım değil arkadaşa ağır küfür edeceğim. Az kaldı.
muhabirler üzerinden birbiriyle kavga eden 2 futbol yöneticisi olan ve buna hala devam eden dünya üzerinde başka kulüp bulamazsın. Odanın içinde bir fil var ve kimsenin umrunda değilPeygamber katili şehre mensup olan ismi lazım değil arkadaşa ağır küfür edeceğim. Az kaldı.
fb’yi büyük yazmışsın, ban!Duran FB tesislerinde suan yav
Aralarında 1.5 yaş var geçen sezon bah için Benfica 20 milyon Euro istiyordu. Aradaki kalite farkını söylemeye gerek yok zatenHiç gerek yok. Git Benfica'dan Bah'ı ucuza çöz daha iyi.
O kim yavPeygamber katili şehre mensup olan ismi lazım değil arkadaşa ağır küfür edeceğim. Az kaldı.