- 2 Temmuz 2011
- 137.794
- 58.728
- 5.488
Ali Bektaşi da özledim.herif 2 dk önce seviyorken,2 dk sonra sövdü bana. Ne değişik mizacı var bu forumdakilerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'daki başarısızlığımız bu sene de devam ederse, Malick Diouf ları bulmak zorunda kalacağız.ilk olarak biz Norveç liginden aldığımız oyuncuyu yabancı sınırından dolayı oynatmak zorunda olarak almalıyız,2.olarak gerek taraftar gerçeği gerek ligdeki yarışmacı durumdan dolayı oyuncu geliştirmemiz çok zor o yüzden Malick Diouf gibi adamları ucuza alıp anca fm'de oynatırsın,
Not: Denzel Dumfries'i Fm'de alamazsın Galatasaray'a
Doğrudur ergen arkadaş.Yalakalıktan iyidir ergen olmak
Insallah kurtuluruz bunlardan seneye2026 Mayıs olması lazım.
Tamam o zaman şimdi uza ve dursun başkanının yaptığı her yanlışı savunmak için ortaya atlama hemenDoğrudur ergen arkadaş.
bence bu doğru olabilirHe yav, istesek hemen Perri gelir ama istemiyoruz.
Daha iyisi için bekletiyoruz. Evet!
Şairiz de..musap lazım değil mi bu biçare halimize?Karşıt kaderlerin kıvrak dokunuşu gibi nöbet.
Bu seneki sonuçlara ve çıkacak adaya bağlı olur bu. Özbek artık 75-76 yaşında o nedenle yeni daha genç birisinin gelmesini isterim.Insallah kurtuluruz bunlardan seneye
Bu seneki sonuçlara ve çıkacak adaya bağlı olur bu. Özbek artık 75-76 yaşında o nedenle yeni daha genç birisinin gelmesini isterim.

Kol gibi bir transfer sezonu geçiriyoruz AlimHe yav, istesek hemen Perri gelir ama istemiyoruz.
Daha iyisi için bekletiyoruz. Evet!
Teşekkür olarak Demirbayı kulüpten yolladık, ne güzel işte yav.Burhan Can Terzi: "Leroy Sane transferinde kritik karakterin Kerem Demirbay olduğunu açıklıyorum... Kerem Demirbay - Leroy Sane arasında çok önemli bir abi kardeş ilişkisi var. Sane'yi Bayern ve Arsenal zorlarken Kerem Demirbay, Sane'yi arıyor ve 'Bırak Arsenal'i falan hemen buraya geliyorsun hemen' diyor. Önemli rol oynuyor. Sane de Kerem Demirbay'ın ayrılığına çok üzülmüş ama herhangi bir sıkıntı yok. Birlikte oynamayı çok istiyorlarmış."
yav