Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Bektaşi da özledim.herif 2 dk önce seviyorken,2 dk sonra sövdü bana. Ne değişik mizacı var bu forumdakilerin

ilk olarak biz Norveç liginden aldığımız oyuncuyu yabancı sınırından dolayı oynatmak zorunda olarak almalıyız,2.olarak gerek taraftar gerçeği gerek ligdeki yarışmacı durumdan dolayı oyuncu geliştirmemiz çok zor o yüzden Malick Diouf gibi adamları ucuza alıp anca fm'de oynatırsın,

Not: Denzel Dumfries'i Fm'de alamazsın Galatasaray'a
Avrupa'daki başarısızlığımız bu sene de devam ederse, Malick Diouf ları bulmak zorunda kalacağız.

Not: Editörden aldığını düşünüyorum.

He yav, istesek hemen Perri gelir ama istemiyoruz.

Daha iyisi için bekletiyoruz. Evet!

Erdene 2 sene var arkadaşlar ,az sabır

Burhan Can Terzi: "Leroy Sane transferinde kritik karakterin Kerem Demirbay olduğunu açıklıyorum... Kerem Demirbay - Leroy Sane arasında çok önemli bir abi kardeş ilişkisi var. Sane'yi Bayern ve Arsenal zorlarken Kerem Demirbay, Sane'yi arıyor ve 'Bırak Arsenal'i falan hemen buraya geliyorsun hemen' diyor. Önemli rol oynuyor. Sane de Kerem Demirbay'ın ayrılığına çok üzülmüş ama herhangi bir sıkıntı yok. Birlikte oynamayı çok istiyorlarmış."

yav

Erden timur baskan olduğunda futbol kısmına serkan recber tarzında biri bakar umarım.

Nur yüzlü başkanım bıraksana artık yav yaşlandın sağlık sorunların var giderken ibram'ıda yanında götür.

Bu seneki sonuçlara ve çıkacak adaya bağlı olur bu. Özbek artık 75-76 yaşında o nedenle yeni daha genç birisinin gelmesini isterim.
1751486939641.webp

gökhan özbek nasıl hasan reis babadan oğula devam etsin dursundan :asd:

Burhan Can Terzi: "Leroy Sane transferinde kritik karakterin Kerem Demirbay olduğunu açıklıyorum... Kerem Demirbay - Leroy Sane arasında çok önemli bir abi kardeş ilişkisi var. Sane'yi Bayern ve Arsenal zorlarken Kerem Demirbay, Sane'yi arıyor ve 'Bırak Arsenal'i falan hemen buraya geliyorsun hemen' diyor. Önemli rol oynuyor. Sane de Kerem Demirbay'ın ayrılığına çok üzülmüş ama herhangi bir sıkıntı yok. Birlikte oynamayı çok istiyorlarmış."

yav
Teşekkür olarak Demirbayı kulüpten yolladık, ne güzel işte yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt