Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden baskandan baskasi uzer. Hele polat molat allah korusun
Erden Timur en potansiyelli ve en iyi görünen kişi hali hazırda ama aday olacak mı? Denilene göre kendisi 2028'de aday olmayı düşünüyor diyorlar. Özbek 1 dönem daha olacak da diyor aynı kişiler tabi ama bence 75-76 yaşında artık devam etmemeli ne olacak yaşayarak bu senede futbolda iyi geçerse Özbek devam eder ve büyük yanlış yapılır gibi geliyor bana kötü gidilirse sürpriz bir aday çıkabilir.

"BIRAK ARSENAL'İ BURAYA GELİYORSUN HEMEN..."

Demirbay bu söz ile Sane'yi ikna etmiş. Ayrıca Sane şu an Demirbay'ın ayrılığdan dolayı üzgünmüş.

Kaynak senaryolar kralı Terzican.

Savunmadım. Florya konusunda bilgiyi verdim. Bunu ayırt etmeyi öğren. Sonra uzayabilirsin.
Geç bunları, dursun başkanını eleştiren o mesajdan alerji kapıp yine ortaya atladın hemen savunmak için. Açıklandığı an bütün camianın kabul edilemez kadar düşük diye tepki verdiği miktara yönetimin evet demesini hala tweet ile falan savunma peşindesin. Erden timurun 600-700 milyon civarı dediği dursunun 500 milyon civarı söz verdiği projeyi minimum 300 milyon diye savunmak için saf olmak gerek. Hepimiz biliyoruz o minimum miktarın üstüne 50-100 milyon bile gelse sürpriz olur

Günlerdir söylüyorum Uğurcan ve Berkeden kötü kaleci getireceğiz hemde bunlarin maliyetinden fazlaya gelecek inşallah almak için kaleci almazlar. Günay'a Türk bir yedek kaleci alsak daha iyi olacak gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt