Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
rtaş yavaş alalım gaz yapar bünyeyeSancho yu alacağız galiba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rtaş yavaş alalım gaz yapar bünyeyeSancho yu alacağız galiba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam ztn net 7 alıyormuş. ne isteyeceğini sanıyorsun olm.yıllık 10luk dokunamaz ya
başlasa da Fener kasamızı doldursa.o değil de süper ligi özledim
rtaş yavaş alalım gaz yapar bünyeye
Özel hayatı sıkıntılı kapma bile gelip gelemeyecegi net degil,İcardi'yi hepimiz çok seviyoruz ama ona güvenip yola çıkmamız hiç mantıklı olmaz
Yav tabiki ailevi meselelerine saygi duyuyorum. Ama 8 ayi vardi. Halledemedimi bu zaman zarfinda?yok reis ailevi meseleleri var çocuklar herşeyden önce gelir, yıllık kazandığın 10-12 m euroyu bile gözün görmez mevzu çocuksa. olsun gelsin eylülde biz bekleriz
juve aldı gibi bişeyFabrizio itinin fb Sancho dan çekildi istemiyor falan diye ötmesine istinaden söyledim tamamen hissiyatımsı
olsun reis gerekirse 1 sene gelmesin biz maaşını ödeyelim çocuk önemliYav tabiki ailevi meselelerine saygi duyuyorum. Ama 8 ayi vardi. Halledemedimi bu zaman zarfinda?
Ne hikmetse geliyor geliyor tam kamp baslangicinda oluyor bu olaylar
Muhtelemen hala zaten oynayacak durumda degildir. Genel olarak aynı sakatlıgı yasamıs adamlara bakınca genc olanları ve iyi yasayanları bile bir senede zor donuyor.Yav tabiki ailevi meselelerine saygi duyuyorum. Ama 8 ayi vardi. Halledemedimi bu zaman zarfinda?
Ne hikmetse geliyor geliyor tam kamp baslangicinda oluyor bu olaylar