Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıllı ol osimhen gel he de kabul etmezsem beyaz Victor’u alırız

Partey Lemina alternatifi olarak alınabilir ama herif çok maaş istiyordur muhtemelen.

sağ bekte de oynadı bu sezon

Partey bitmiş bir oyuncu değil geçtiğimiz sezon Arteta'nın vazgeçilmezlerinden biriydi iyi süreler aldı alternatif değişmeli olarak Lemina ile oynarlar 3 milyondan fazla verilmeyecekse gelebilir bonservissiz olması cezbetmiş yine kulübü

Karakullukçuya göre Hakan'ın maaş 10M üzeri olacakmış ha.

Adama lafta söyleyemiyorum birader, osimhene 20+ teklif ediliyor. icardiye 10. saneye 12-13 veriliyor.

Hako da yukarıda saydığım oyuncuların olduğu grupta bence. herif 1 sezon önce balon dor adayı falandı.

Ben yine 6-8 arası bi rakam bekliyorum olursa

Karakullukçuya göre Hakan'ın maaş 10M üzeri olacakmış ha.

Adama lafta söyleyemiyorum birader, osimhene 20+ teklif ediliyor. icardiye 10. saneye 12-13 veriliyor.

Hako da yukarıda saydığım oyuncuların olduğu grupta bence. herif 1 sezon önce balon dor adayı falandı.

Ben yine 6-8 arası bi rakam bekliyorum olursa
peki o zaman partey mi hakanç mi sence? ben hangisi ucuzsa o gelsin derim

Lunin haberleri de bıçak gibi kesildi. En çok istediğim transferdi. Bu gidişle Brezilyalı kaleciyi alırız gibi. Onun dışında AZ den gençleri çekebilsek çok güzel olur. Her zaman tutmayacak diye bir şey yok. 1.5 milyon maas ver hepsi kudurarak gelir. Orada takımın yıldızı 1 milyon almıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt